UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU MERVE BOLUĞUR, EŞİ MURAT DALKILIÇ'IN HAYRANLARINDAN TEPKİ ALDIĞI HABERLE İLGİLİ BAKIN NASIL AÇIKLAMA YAPTI?..

ÜNLÜ OYUNCU MERVE BOLUĞUR, EŞİ MURAT DALKILIÇ'IN HAYRANLARINDAN TEPKİ ALDIĞI HABERLE İLGİLİ BAKIN NASIL AÇIKLAMA YAPTI?..

ÜNLÜ OYUNCU MERVE BOLUĞUR, EŞİ MURAT DALKILIÇ'IN HAYRANLARINDAN TEPKİ ALDIĞI HABERLE İLGİLİ BAKIN NASIL AÇIKLAMA YAPTI?..

Yakın zamanda bir spor markasının yüzü olan Murat Dalkılıç, geride bıraktığımız günlerde bir imaj değişikliğine gitti.

Yakışıklı popçunun eşi Merve Boluğur istediği için sakallarını kestiği iddia edilmişti.

Ancak sakallarını kestiren Murat Dalkılıç, bu yeni imajından mutlu olmadı ve sosyal medya hesabından adeta kendisiyle dalga geçen paylaşımlarda bulundu.  Dalkılıç, paylaşımlarının altına “Günaydın! Bu halde 2000 fotoğraf koyayım da görün. Sakalsız var ya tövbe estağfurullah böyle bir şey oldu” yorumlarını yazdı.

Boluğur, Etiler’de bir mekanda yakın arkadaşı ve nikah şahidi Eliz Sakuçoğlu’yla vedalaşırken görüntülendi.

Siyahlara bürünmüş olan Merve Boluğur, bu konuyla ilgili yorumlara şöyle bir yanıt verdi: “Ben istemedim, kendi tercihiydi. Ben kirli sakallı beğeniyorum.”

Eşi Murat Dalkılıç’la yaptığı Roma tatilini sorulduğunda güzel oyuncu,  çok iyi geçtiğini belirtti.

Biraz üşüyen Merve Boluğur daha sonra aracına binip evinin yolunu tuttu.

Ünlü Şair Cezmi Ersöz, Nilgün Marmara’ya ithaf ettiği “Kırk Yılda Bir Gibisin” kitabının adının, Murat Dalkılıç tarafından şarkı sözü olarak kullanıldığı ve bunun kendisinden izin alınmadan yapıldığını söyleyerek ünlü şarkıcıya dava açmıştı. Ersöz, “Haklarımın kazanımı için maddi ve manevi tazminat davası açtık. Çünkü o, arkadaşım Nilgün Marmara’ya ithafen yazılmış bir kitaptır ve çok büyük bir anısı vardır. Bu çok ucuz bir fikir hırsızlığıdır” demişti.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Fikri ve Sanat Hakları Bürosu’nca incelenen dava, geçtiğimiz gün karara bağlandı. Mahkeme, şarkıyı eşi Merve Boluğur için yazdığını ve hiçbir yerden alıntı yapmadığını söyleyen Dalkılıç’ı haklı buldu.

Ünlü şarkıcının avukatı Tolga Yurda, kararın açıklanmasının ardından şu açıklamayı yaptı: “Bu yersiz şikayet, hukuki dayanaktan yoksun bulundu. Murat Dalkılıç hakkında eleştiri sınırını aşan Cezmi Ersoz hakkında tüm yasal haklarımızı kullanacağız.”

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmerve boluğur  murat dalkılıç