UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OFLU HOCA'NIN ŞİFRESİ 2 'NİN KAHKAHALARLA DOLU GALA GECESİ! DAVETLİLER TÜM FİLMİ ALKIŞLAR VE KAHKAHALAR EŞLİĞİNDE İZLEDİ!..

OFLU HOCA'NIN ŞİFRESİ 2 'NİN KAHKAHALARLA DOLU GALA GECESİ! DAVETLİLER TÜM FİLMİ ALKIŞLAR VE KAHKAHALAR EŞLİĞİNDE İZLEDİ!..

OFLU HOCA'NIN ŞİFRESİ 2 'NİN KAHKAHALARLA DOLU GALA GECESİ! DAVETLİLER TÜM FİLMİ ALKIŞLAR VE KAHKAHALAR EŞLİĞİNDE İZLEDİ!..

İlki komedi filmleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan ‘Karadeniz’den esen kahkaha fırtınası’ Oflu Hocanın Şifresi’nin devam filmi ‘Oflu Hocanın Şifresi 2, 13 Mayıs’ta vizyona giriyor. Üçgen Yapımevi ve TAFF’ın yapımcılığını üstlendiği filmin galası önceki akşam Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’nda gerçekleştirildi.

Geceye Cengiz Bozkurt, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Aslıhan Güner, Damla Sönmez, Davut Güloğlu, Yusuf Güney, Selahattin Taşdöğen, Soner Olgun, Duygu Leloğlu, Burak Can gibi isimler katıldı. 

‘HEDEFİMİZ İNSANLARI MUTLU ETMEK’

Filmin yönetmeni Adem Kılıç ‘5 aylık bir çalışma var. Şimdi hep birlikte izleyeceğiz. Umarım insanlar bolca kahkaha atacaklar. Evimize kapanmadık, bir takım unsurların gölgesinde kalmadık. Herkes kendi işini yaparsa daha ferah bir ortam olacak. Daha komik ve kıpır kıpır bir film. Hedefimiz insanları mutlu etmek’ dedi. Filmin bu kez daha fazla izleyiciye ulaşacağını belirten Kılıç ‘Bu sene filmimiz 13 yaşın altında ailesi ile izleyebilecek ibaresi aldı. Geçen sene 13+ almıştı, birçok seyircimiz geri dönmüştü’ diyerek yaş sınırının düştüğünü müjdeledi. Oyuncu Başak Daşman ‘1,5 yılda çok kaynaştık, daha güzel enerjisi olan bir film ortaya çıktı’ sözleriyle iddialı olduklarını vurguladı.

Oflu Hoca rolündeki Çetin Altay filmde kulüp başkanı olduğundan ‘UEFA’yı bize getireceğiz. Mottomuz o. Yeni filmde çok bomba karakterlerimiz var’ esprisini yaptı. Altay, ayrıca ‘Seri devam edecek. Biz ilk konuşurken bile üçlemeydi bu, inşallah 4, 5, 6 devam eder’ diyerek sinemaseverleri sevindirecek haberi paylaştı. Ahmet Varlı da ‘Komik olsun, güzel olsun, bizim olsun’ diye konuştu.

Filmin Ali Osman dedesi Köksal Engür ‘Sinemanın sanat mıdır , komedi midir tartışması dışında bir film yaptık.  Seyirciye sunuyoruz. Beklentimiz çok sayıda seyircinin seyretmesi’ açıklamasında bulundu.

‘Hocaya Sor’ programında spikeri canlandıran Buket Dereoğlu ise kendisine yapılan Saba Tümer benzetmelerine ‘Kahkaha bol bol attık filmde. Yaptığı esprilerle de herkesi güldürdü.

GALANIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoflu hocanın şifresi 2  gala