UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR AİLEYE DAHA, DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCU ANGELINA JOLIE’NİN SİHİRLİ DEĞNEĞİ DEĞDİ!..

BİR AİLEYE DAHA, DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCU ANGELINA JOLIE’NİN SİHİRLİ DEĞNEĞİ DEĞDİ!..

BİR AİLEYE DAHA, DÜNYACA ÜNLÜ OYUNCU ANGELINA JOLIE’NİN SİHİRLİ DEĞNEĞİ DEĞDİ!..

Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin film çekimi için gittiği Kamboçya'da 12 çocuklu bir ailenin eğitim masraflarını üstlendiği ortaya çıktı.

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve yönetmen  Angelina Jolie,  Kamboçya'da 12 çocuklu bir aileye yardım eli uzattı. 

"Daily Mail" gazetesinin haberine göre, yönetmenliğini yaptığı "First They Killed my Father (Önce Babamı Öldürdüler) filmi için ailesiyle geçen yıl  Kamboçya'yı ziyaret eden Jolie, Siem Reap kentinde derme çatma bir kulübede yaşayan ailenin çocuklarının tüm eğitim masraflarını üstlendi.

 

ÜNLÜ ÇİFT, EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Jolie'nin kızları Shiloh ve Zahara'nın, 16 yaşındaki Leida Shoun ve kardeşleriyle Siem Reap kenti sokaklarında dilenirken tanıştığı ve kısa sürede arkadaş olduğu belirtildi.

Jolie ve kendisi gibi oyuncu olan eşi  Brad Pitt'in, Leida'nın yaşları 1,5 ile 19 arasında değişen 11 kardeşini evlerinde ziyaret ettiği ve hayır kurumlarının dağıttığı yiyecek yardımıyla yaşamaya çalışan aileye yardım etme kararı aldığı kaydedildi.

8 KARDEŞİ EN İYİ OKULA KAYDETTİRDİLER

Çift, okul çağındaki 8 kardeşi ülkenin en iyi okullardan biri kabul edilen ve hem İngilizce hem de  Kamboçya'nın resmi dili Khmerce eğitim veren  New York Uluslararası Özel Okulu'na kaydettirdi ve tüm masraflarını üstlendi. 

OKULA SERVİSLE GİDİYORLAR

Hükümet okulunun hem evlerine uzak olduğu hem de çocuk başına aylık 5 dolar ücret istediği için okula gidemediklerini belirten Leida, "En büyük hayalim okula gidebilmekti. Şimdi bu hayal gerçek oldu. Jolie ve Pitt sayesinde her gün servisle okula gidiyoruz. Öğleden sonra okulda karnımız da doyuyor. Şimdi tek isteğim, çok çalışmak ve benim gibi yoksul insanlara yardımcı olabilmek." dedi. 

"HEPSİ ÇOK AKILLI VE İSTEKLİ ÇOCUKLAR"

Adının açıklanmasını istemeyen bir okul yetkilisi de Shoun kardeşlerin kısa sürede okula uyum sağladıklarını ve başarılı olduklarını söyledi. Yetkili, "Bu çocuklara çok büyük bir fırsat verildi. Onlar da bunun farkında. Hepsi çok akıllı ve istekli çocuklar. Bu fırsat, gelecekleri için yeniden umut duymalarını da sağladı." diye konuştu. 

6 ÇOCUKLARI VAR 

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu (BMMYK) İyi Niyet Elçisi olan Jolie, 2002'de Kamboçyalı Maddox'u, 2005'te Etiyopyalı Zahara'yı, 2007'de de Vietnamlı Pax Thien'i evlat edinmişti. Jolie'nin 2014'te dünya evine girdiği  Brad Pitt'ten de Shiloh, Vivienne Marcheline ve Knox  Leon adında üç çocuğu bulunuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERangelina jolie  brad pitt  kamboçya