UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HASTANEDE AYIP ÖTESİ!.. YAŞAM MÜCADELESİ VEREN OYA AYDOĞAN’IN YATTIĞI HASTANEDE, SABAH-AKŞAM PROGRAM-KOLTUK KAVGASI YAPILIYOR!

HASTANEDE AYIP ÖTESİ!.. YAŞAM MÜCADELESİ VEREN OYA AYDOĞAN’IN YATTIĞI HASTANEDE, SABAH-AKŞAM PROGRAM-KOLTUK KAVGASI YAPILIYOR!

HASTANEDE AYIP ÖTESİ!.. YAŞAM MÜCADELESİ VEREN OYA AYDOĞAN’IN YATTIĞI HASTANEDE, SABAH-AKŞAM PROGRAM-KOLTUK KAVGASI YAPILIYOR!

Oya Aydoğan, Liv Hospital’da yaşam mücadelesi veriyor.

Geleni gideni çok...

Ancak aynı İbrahim Tatlıses’in hastanede yattığı dönemlerde yaşananlar aynen bir daha yaşanıyor gibi...

Hatırlayın, hastanede sürekli kameralar olduğunu fark eden bazı “kişiler” de, bir anda her gün hastaneye yığılıp, Tatlısesdışında her türlü konunun konuşmasını, kavgasını yapmışlar, hatta eski eşlerin inanılmaz kavgasına, gruplaşmasına herkes şahit olmuştu.

Şimdi ise bir başka rant kavgasına dönüştü Oya Aydoğan’ın yattığı hastane...

Gelen, giden anlatıyor, ağzımız açık kalıyor.

Neredeyse kavga çıkacak?..

Peki neyin rantı bu?..

İnanamayacaksınız ama millet Oya Aydoğan’ın Beyaz TV’deki masasının, koltuğunun derdine düşmüş, “Oraya kim oturacak?..” diye...

Yine programın başarılı ismi, ancak gazetesindeki yoğunluk yüzünden Sinan Özedincik de ayrılıyor, iki koltuk boşalıyor ya, bazıları, şu aralar hep hastanede bulunan ve büyük vefa örneği gösteren Beyaz TV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gökçek’in peşinde...

Hatta hatta o koltuklarda oturabilmek için en büyük handikap’ın Lerzan Mutlu olduğunu düşünenler, neler yapıyor şaşırırsınız.

Çünkü Lerzan Mutlu, programın ağır topu... Ve çok da başarılı... Doğal olarak Lerzan Mutlu’nun da okey’i lazım ya o sandalyeler için...

Ama Lerzan Mutlu’yla böyle bir ilişki kuramayanlar, başlamışlar şimdi de hastanede Lerzan Mutlu’yu karalama operasyonuna...

İnanılacak gibi değil ama neredeyse Oya Aydoğan’ın, Lerzan Mutluyüzünden aordunun patladığını söyleyecek kadar ileri gidip, böyle akıl almaz iftira ile böyle bir günaha girmek gafletinde bile bulunuyorlar.

Gözleri dönmüş.

Aslında agresif bir insan olan Lerzan Mutlu, nasıl sabırla dayanıyor, bilemiyoruz.

Sinan Özedincik, Bircan İpek ve yapımcıları Bilal Özbilge de inanılmaz bir olgunlukla karşılıyor olanları...

Çünkü en azından onların, şu anda müthiş bir hayat mücadelesi veren Oya Aydoğan’a saygıları var.

Ve bu arada Allah’tan o kanalın başında Osman Gökçek gibi, Allah inancı yüksek, duyarlı, her gün imam hatiplerde Oya Aydoğan’a dua okutan bir insan var.

Gökçek, hastanedeki her detayla ilgileniyor, bir patronun bir çalışanına, bir sanatçıya nasıl sahip çıkılacağının dersini veriyor.

Tüm bu çirkin dedikoduları yapanlara da ağzının payını veriyor.

Osman Gökçek’in yaşı genç ama aklı, tecrübesi, o yaşındaki olgunluğu ve adamlığı, oradaki herkese ders olacak cinsten...

Gökçek olmasa, hastanede kan gövdeyi götürecek, bilesiniz.

Kimler mi bu kadar acımasız ve rant peşinde?.. Onlar kendini biliyor!.. Orada daha önce olup, şimdi uzaktan izleyenlerden başlayın da, daha önce o masadakilere bir telefonla istediklerini yaptırabilen ara cins menajerlere ve onların kurguladığı 5. Sınıf isimlere kadar, kimler var kimler!.. Yazık, isimlerini yazmaya bile değmez!..

Hastaneye gelenlerden bazıları, artık çıkarken, Söylemezsem Olmaz’ın boş olan sandalyesini konuşarak ve aslında oradakilerin birbirini yediği dedikodusunu yayarak, hatta bazıları da gaza gelip bunu gazetecilere anlatacak kadar ileri giderek, hastanede yaşam savaşı veren kadının ruhuna zarar veriyorlar. Ama umurlarında değil...

Yakında Osman GökçekOya Aydoğan’ın oğlunun da rızasını alıp, bazı ünlülere hastaneye bile girmeyi yasaklarsa şaşırmayız, hatta alkışlarız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROYA AYDOĞAN  osman gökçek