UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EFSANE FORMULA 1 PİLOTU MICHAEL SCHUMACHER'DEN KÖTÜ HABER!..

EFSANE FORMULA 1 PİLOTU MICHAEL SCHUMACHER'DEN KÖTÜ HABER!..

EFSANE FORMULA 1 PİLOTU MICHAEL SCHUMACHER'DEN KÖTÜ HABER!..

Geçirdiği kayak kazasının ardından ağır yaralanan ve 2013'ten bu yana tedavisi süren efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in serveti eridi ve 45 kiloya kadar düştü.

2013 Yılında Alpler'de geçirdiği kayak kazası sonucu yaralanan Formula 1'in efsane pilotlarından Michael Schumacher'in tedavisi için harcanan para servetini eriyip bitirdi. Bitkisel hayatta rehabilitasyon sürecinde olan Alman pilotun tedavisi için şu ana kadar 12 milyon euro harcandı.

Her şeyi satılıyor

İsviçre'deki villasında tedavisi sürdürülen Schumi'nin eşi Corina'nın haftalık 140 bin euro harcama yaptığı öğrenildi. Bu masraflarla başa çıkmakta zorlanan Corina'nın Oslo'daki evlerini, Dubai'deki villalarını, özel jetlerini ve Schumi'nin dünya şampiyonu olduğu Ferrari F2000 aracını satışa çıkardığı bildirildi.

Sponsorlar çekiliyor

Vakti zamanında serveti 635 milyon euro olarak gösterilen Michael Schumacher'in sponsorlarının birçoğunun da efsane pilotla olan anlaşmalarını feshettiği belirtildi. İyileşmesi umuduyla bugüne kadar desteklerini sürdüren sponsorlar, imaj haklarından geri dönüş alamamaları nedeniyle anlaşmalardan vazgeçmeye başladığının altı çizildi. Erlinyou isimli GPS Navigator şirketinin Schumacher'i terk eden en son sponsor olduğu belirtildi.

Sağlık durumuyla ilgili son durum ortaya çıktı

Efsane pilotun son sağlık durumu da ortaya çıktı... Konuşamayan ve yürüyemeyen Schumacher'in 45 kilonun altına düştüğü öğrenilirken sadece villasında tekerlekli sandalyeyle bahçeye çıkarılabiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMICHAEL SCHUMACHER  F1  FORMULA