UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU PELİN KARAHAN EŞİNİ NEDEN GAZETECİLERE ŞİKAYET ETTİ?..

ÜNLÜ OYUNCU PELİN KARAHAN EŞİNİ NEDEN GAZETECİLERE ŞİKAYET ETTİ?..

ÜNLÜ OYUNCU PELİN KARAHAN EŞİNİ NEDEN GAZETECİLERE ŞİKAYET ETTİ?..

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Kansersiz Yaşam Derneği’nin düzenlediği moral gününde, Ataşehir Miele’de 10 kanser hastası çocuk ile birlikte yemek workshop’una katıldı.

Patates doğrayan ünlü oyuncu, bir yandan da muhabirin sorularını yanıtladı.

Evde fırsat buldukça yemek yapmaya çalıştığını söyleyen Karahan’a “o fırsat ne fırsatı?” sorusu sorulunca, “işten erken dönünce akşam yemeği yapıyorum diyen güzel oyuncu eşi Bedri Güntay için esprili bir ifadeyle, “Bedri beyciğim her şeyi yemez” dedi.

“Gerçekten yemekleri siz mi yapıyorsunuz?” diye sorulduğunda “evet” yanıtını veren Pelin Karahan, becerikli sayıldığını ifade etti.

Karahan, yemekten ziyade tatlı spesyallerinin daha iyi olduğunu, brownie ve tiramisu gibi bilinen tatlı çeşitlerinin yanında kendisine ait “ağlayan pasta” yaptığını söyledi.

“Ağlayan pasta nedir?” diye sorulunca ünlü oyuncu, “İşte yerken ağlıyorsunuz, o kadar lezzetli” diyerek espriyi patlattı ve adından dolayı merak edilen tatlının tarifini verdi.

Ayrıca Pelin Karahan, 16 aylık oğlu Emir Ali’nin yiyecekleri için annesinden yardım aldığını da itiraf etti.

Pelin Karahan, yer aldığı dernek hakkında ise, “Önemli bir dernek olduğunu düşünüyorum, bizim için hayatta çok basit gelen şeyler onlar için çok büyük mutluluklar oluyor. Onlarla birlikte birkaç saat de olsa vakit geçirelim, bir aktivite yapalım istedim. Hele de anne olduktan sonra o duygusallık daha fazla oluyor. Mail attılar hemen kabul ettim.” Şeklinde açıklama yaptı.

Eşi Bedri Güntay’a tekrar takılmadan edemeyen ünlü oyuncu, eşinin yemekler hakkındaki pişmemiş ya da kızarmamış diye kuruntu yaptığını ve her erkek gibi yemek seçmem dese de yemek ayırt ettiğini ifade etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13