UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! "EŞKIYA" DÜNYAYI RAKİPLERİNE 'HÜKÜMDAR' ETTİ, SURVIVOR"I DA YERİNDEN! "KISMETSE OLUR" YÜKSELİŞTE! VE "HAYAT ŞARKISI"!..

RATING ANALİZİ! "EŞKIYA" DÜNYAYI RAKİPLERİNE 'HÜKÜMDAR' ETTİ, SURVIVOR"I DA YERİNDEN! "KISMETSE OLUR" YÜKSELİŞTE! VE "HAYAT ŞARKISI"!..

RATING ANALİZİ! "EŞKIYA" DÜNYAYI RAKİPLERİNE 'HÜKÜMDAR' ETTİ, SURVIVOR"I DA YERİNDEN! "KISMETSE OLUR" YÜKSELİŞTE! VE "HAYAT ŞARKISI"!..

Geçtiğimiz hafta hem totalde hem de AB grubunda 2. sırada bulunan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", bu hafta her iki grupta da zirveyi ele geçirmiş...

Totalde 8 rating 21 share alan dizi, AB'de ise 9 rating 23 share alarak geçen hafta "Survivor"a emanet ettiği zirveyi bu hafta geri almayı başarmış.

Salı günlerine damgasını vuran Oktay Kaynarca'lı Deniz Çakır'lı "Eşkıya"nın önümüzdeki haftalarda da zirve için rakiplerine zor anlar yaşatacağında şüphe yok...

"SURVIVOR", ELEME GECESİNDE "EŞKIYA"YA BOYUN EĞDİ!..

Her yayınlandığı gün zirveye adını yazdırmayı başaran, salı günleri ise "Eşkıya" ile kıyasıya yarış içerisine giren "Survivor", bu hafta "Eşkıya"ya boyun eğmiş.

Geçtiğimiz hafta her iki grupta da ilk sırada bulunan yarışma, bu hafta totalde 7 rating 20 share, AB grubunda ise 8 rating 21 share alarak her iki grupta da 2. olmuş.

Eleme gecesinin yaşandığı ve duygusal anların hakim olduğu dünkü bölümde "Eşkıya" ile girdiği yarışı galip bitiremeyen yarışma, bakalım önümüzdeki hafta bu çetin yarışta liderlik koltuğuna yeniden oturabilecek mi?..

"HAYAT ŞARKISI", 'RATING RİTMİNİ' TUTTURMAYI HER HAFTA BAŞARIYOR!..

Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenilen dizisi "Hayat Şarkısı", dün yine iddiasını konuşturmayı başarmış.

Rating-share'lerinde ciddi oranlara sahip olan "Eşkıya", "Survivor" gibi rakiplerle kıyasıya yarışa giren ve bu savaştan yara almadan çıkmayı başaran "Hayat Şarkısı"; dün totalde 5 rating 13 share, AB'de ise 5 rating 14 share alarak her iki grupta da 3. sırada yer almış.

Geçtiğimiz hafta hem total hem de AB'de 4. sırada yer alan, rating-share'lerinde de özellikle total grubunda artışa geçen diziyi tutabilene aşk olsun...

"KISMETSE OLUR", YÜKSELİŞE GEÇTİ!..

Yayınlandığı ilk günden bu yana aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken, fakat son günlerde aldığı düşük sonuçlarla "Neler oluyor?" dedirten "Kısmetse Olur", dün sendeleme sürecini aşıp hem sıralamada hem de oranlarında yükselişe geçmeyi başarmış...

Önceki gün totalde 25'inci AB'de ise 20. sırada bulunan yarışma, dün totalde 2 rating 15 share alarak 23'üncü olurken, AB'de ise 2 rating 19 share ile rating listesinin 'Top 15'inde yer alarak 15. sıraya yerleşmiş.

Bir önceki güne göre hem sıralamada hem de oranlarında yükselişe geçen yarışma, bakalım bu yükselişi istikrarlı hale getirebilecek mi?..

"GÖÇ ZAMANI"NDAN BURUK VEDA!..

Rating savaşında ayakta kalamayan ve 15. bölümüyle dün ekranlara veda eden "Göç Zamanı", dün izleyiciyle son kez buluştu.

Geçtiğimiz hafta totalde 39'uncu AB'de ise 53. sırada yer alan ve 2-3 share ile beklentileri karşılayamayan dizi, dün final bölümüyle totalde 2 rating 5 share ile 24'üncü sırada yer alırken, AB'de ise 1 rating 3 share ile 24. sırada yer almış. Görünen o ki, dizi final bölümüyle aldığı sonuçlarla ne kanalını ne de yapımcısını yine tatmin edememiş...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13