UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ENGELLİLER YARARINA DÜZENLENEN ETKİNLİK İÇİN ALİŞAN, ÖZLEM YILDIZ GİBİ BİRÇOK ÜNLÜ BİR ARAYA GELDİ!..

ENGELLİLER YARARINA DÜZENLENEN ETKİNLİK İÇİN ALİŞAN, ÖZLEM YILDIZ GİBİ BİRÇOK ÜNLÜ BİR ARAYA GELDİ!..

ENGELLİLER YARARINA DÜZENLENEN ETKİNLİK İÇİN ALİŞAN, ÖZLEM YILDIZ GİBİ BİRÇOK ÜNLÜ BİR ARAYA GELDİ!..

Muğla'nın Bodrum ilçesinde engelliler yararına düzenlenen defile ve konsere, Ali Şan, Özlem Yıldız, Hande Ataizi, Tuba Özerk, Zeynep Mansur gibi birçok ünlü ismin bir araya geldi. Tüm gelirlerin engellilere aktarılacak olan gece yıldızlar geçidine dönerken vatandaşların katılımı ise çok az oldu.

Bodrum Antik Tiyatroda gerçekleştirilen ve tüm gelirleri engellilere bağışlanacak olan konsere ve defileye ünlüler akın etti. Yıldızlar geçidine dönen geceye engelli bireyler, aileler ve az sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar, ilk olarak modacı İnci Bentürk'ün hazırladığı gelinlik ve abiyelerden oluşan defileyi izledi. Defileye, Özlem Yıldız başta olmak üzere Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Tuğba Karaca'nın ve birçok ünlü manken podyuma çıkarak gelinlik abiye kıyafetlerle boy gösterdi. Defilenin ardından Alişan, Tuğba Özerk, Zeynep Mansur etkinlikte sahne alarak şarkılarını engelliler için söyledi.

Defileye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özlem Yıldız Bodrum'u çok sevdiğini ifade ederek “Ben Bodrum'a tatile geldiğim zaman antik tiyatroyu ziyaret etme fırsatım olmamıştı. Böyle bir organizasyon içerisinde olmak ve böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içinde bulunmak beni çok mutlu etti. Biraz heyecanlıyım. Çok podyuma çıkan bir insan olmadığım için”dedi.

KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Defilenin ardından ünlü oyuncu Hande Ataizi ise organizasyonu gerçekleştiren Aydın Çelebi’ye plaket verdi. Çelebi plaket almadan önce “bu organizasyona katılan sanatçı, manken dostlarıma ve sadece burada bulunan duyarlı halka teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ataizi daha sonra organizasyona katkıda bulunan turizmci Yılmaz Algül’e teşekkürlerini sunarak plaket takdim etti. Plaket alan Algül katılımın az olması nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi. Bunun üzerine, Hande Ataizi ise“Kalan sağlar bizimdir”diyerek engellilere destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

ALİŞAN SÖYLEDİ ENGELLİLER OYNADI

Defile ve plaket sunumunun ardından konser başladı. İlk olarak sahneye Zeynep Mansur çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Mansur engelli vatandaşların yanına giderek şarkılarını beraber söyledi.

Daha sonra sahne ye çıkan Alişan ise eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Sahneden inerek engelli vatandaşların yanına giden Alişan engelli bireylerle teker teker fotoğraf çektirdi. Ünlü sanatçı sahneye engelli vatandaşlarla çıkarak hareketli parçalarda beraber oynadı.

Son olarak sahneye çıkan pop şarkıcısı Tuğba Özerk’de engelli bireylerin yanına giderek şarkılarını beraber seslendirdi. Bol bol vatandaşlarla fotoğraf çektiren Özerk kendisinin de bir kaza sonucunda 6 ay koltuk değnekleri ile yaşadığını ve çok zor bir durum olduğunu ifade etti.

GECEYE KATILANLARIN YARISI DAVETLİ

Öte yandan konser biletlerinin 30 liraya satıldığı halde vatandaşların ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. Düzenlenen bazı konser ve etkinliklerde biletlerin 100 ila 500 TL arasında satıldığı ve 3 bin kişilik antik tiyatroda izdiham oluştuğu ama engelliler için düzenlenen etkinliğe yaklaşık 250 kişinin katıldığı gözlendi. Konser ve defileyi izlemeye gelen vatandaşların çoğunun etkinliğe davetli olarak katılan engelli bireyler ve aileleri olduğu öğrenildi. Organizasyonu destek verenler ise vatandaşların duyarsızlık karşısında şok oldu. Engelliler haftası nedeni ile düzenlenen etkinlikten elde edilen gelir Kaymakamlığa verilerek engellilere ulaştırılacağı yetkililer tarafından bildirildi.

İHA

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERali şAN  ÖZLEM YILDIZ  BODRUM