UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLYWOOD’UN EFSANE YILDIZI VAN DAMME’IN KIZI DA EN AZ ONUN KADAR YETENEKLİ BİR DÖVÜŞÇÜ ÇIKTI!..

HOLLYWOOD’UN EFSANE YILDIZI VAN DAMME’IN KIZI DA EN AZ ONUN KADAR YETENEKLİ BİR DÖVÜŞÇÜ ÇIKTI!..

HOLLYWOOD’UN EFSANE YILDIZI VAN DAMME’IN KIZI DA EN AZ ONUN KADAR YETENEKLİ BİR DÖVÜŞÇÜ ÇIKTI!..

Jean-Claude Van Damme’ın kızı Blanca Bree de yetenekli bir dövüşçü. Jean-Claude Van Damme’ın 25 yaşındaki kızı Bianca Van Varenberg, Bianca Bree olarak tanınıyor. Annesi ise eski vücut geliştirmeci Gladys Portugues. Beş yıl önce Bianca Bree’yi babasının yanında bir film galasında görmüştük, daha sonra ise, bugüne kadar, bir daha karşımıza çıkmamıştı.

2012’de yaptığı bir açıklamada babasının ismini kullanarak bir şeyler başarmak istemediğini söylemişti Bianca Bree. Ancak şimdilerde, görüşleri değişmiş gibi görünüyor. Birkaç yıl önce bir röportajında “Babamın gölgesi gibi olmak istemiyorum. Sanatçıların çocukları genelde böyle oluyor. Oysa ben sıkıntı yaşamayı her şeye kolayca sahip olmaya tercih ediyorum. Seçmelere gidiyorum mesela” demişti.

Şimdilerde de “Bu işler biraz karışık, birçok kişi yanıma gelip babamı ne kadar sevdiğini söylüyor. Evet bunu duymak güzel, ama benimle bir alakası yok” diyor.

Babası Jean-Claude, sektörde dövüş sanatlarının en iyisi konumunda. Bloodsport ve Timecop gibi birçok filmde başrol oynadı. Kızı Bianca da birçok filminde Van Damme’a eşlik etti. Bianca, babasının 1990’lı yıllarda magazin gazetecilerinin önünde geçen hayatının hep dışında kaldı. Van Damme’ın sıkıntılı ve sansasyon dolu günleri, Bianca için ekranda görünme fırsatı değildi.

Uzun bir süre de bu böyle gitti. 2008 yılında Jean-Claude Van Damme’ın başrolünü üstlendiği The Shepherd: Border Patrol’de Bianca, Van Damme’ın canlandırdığı karakterin kızını oynadı. 2011’de vizyona giren Assasination Games ve 2012’de vizyona giren Soldiers filmlerinde de rol aldı. Toplamda altı Van Damme filminde babasına eşlik etti, hatta bazılarında yapımcı da oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVAN DAMME  DÖVÜŞ