UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REALITY ŞOV YILDIZI KIM KARDASHIAN'IN VERDİĞİ KİLOLARA İNANAMAYACAKSINIZ!..

REALITY ŞOV YILDIZI KIM KARDASHIAN'IN VERDİĞİ KİLOLARA İNANAMAYACAKSINIZ!..

REALITY ŞOV YILDIZI KIM KARDASHIAN'IN VERDİĞİ KİLOLARA İNANAMAYACAKSINIZ!..

Kızı North'a hamileliğinin beşinci ayında bazı yayın organlarında "balina"ya benzetilmesinin kendisini çok üzdüğünü söyleyen Kardashian "Bu yüzden gözyaşlarımı tutamadığım zamanlar da oldu" diye konuştu.

Gösteri dünyasının en renkli yıldızlarından Kim Kardashian bugünlerde ardı ardına güzel sürprizler yaşıyor. Önce rüyasını gerçekleştirip anne oldu, minik kızı North'u kucağına aldı. Ardından da sevgilisi Kanye West, ona 33'üncü doğum gününde evlenme teklif etti. Ama o tüm bunların yanında bir başka gelişme için de seviniyor. Hamileliği boyunca magazin basınının "diline düşen" fazla kilolarından kurtuldu ve formuna kavuştu.

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, aralık ayındaki doğumundan bu yana 20 kilo verdiğini açıkladı.

Kişisel sitesinde ayna karşısında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Kardashian, “Daha önce yaptım, yine yaparım” notunu düştü.

Kardashian, diyet sürecinde hamilelik fotoğraflarına bakarak motive olduğunu söyledi.

İkinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra sıkı bir 'kampa' giren Kim Kardashian, hamilelik kilolarına karşı kazandığı zaferi gözler önüne serdi.

34 yaşındaki Kardashian, önceki akşam kocası Kanye West ile birlikte Los Angeles'ta bir partiye gitti.

Tepeden tırnağa siyahlar giyen Kardashian ve eşi Kanye West, genç şarkıcı Justin Bieber'ın konuğu oldu. Ünlü TV yıldızının tercih ettiği kıyafet verdiği kiloları da gözler önüne serdi. Kardashian kendi internet sitesine yazdığı mesajda oğlu Saint West'in doğumdan sonra 4 ay içinde tam 20 kilo verdiğini belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkim kardashian  kanye west  balina  diyet