UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ANNELER, GÜLNUR GÜNEŞ'İN TASARIMLARIYLA MUHTEŞEM DEFİLEDE TÜRK BÖBREK VAKFI YARARINA PODYUMA ÇIKTI!..

ÜNLÜ ANNELER, GÜLNUR GÜNEŞ'İN TASARIMLARIYLA MUHTEŞEM DEFİLEDE TÜRK BÖBREK VAKFI YARARINA PODYUMA ÇIKTI!..

ÜNLÜ ANNELER, GÜLNUR GÜNEŞ'İN TASARIMLARIYLA MUHTEŞEM DEFİLEDE TÜRK BÖBREK VAKFI YARARINA PODYUMA ÇIKTI!..

Türk böbrek Vakfı; Anneler Günü’nde vakfın Diyaliz Merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına kaynak sağlamak amacıyla kolları sıvadı. Bu amaçla düzenlenen “Anneler ve Çocukları” adlı defile, sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü annelerini çocuklarıyla birlikte podyumda buluşturdu…

Ünlü modacı Gülnur Güneş’in büyük destekleriyle gerçekleştirilen defilede ünlü anneler ve çocukları, Güneş’in yeni markası Gigiis tasarımları ile podyuma çıktı.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk; iş, sanat ve spor dünyasının önemli kadınlarının, projeye olan desteklerinin çok özel olduğunu, toplumsal birliktelik ve sosyal sorumluluk adına gösterdikleri özveriden büyük onur duyduğunu dile getirdi.

Defilenin tasarımını yapan Gülnur Güneş Uçankuş Tv muhabirlerine özel açıklamalarda bulundu. Gülnur Güneş hazır giyim markası Gigiis'in yeni kreasyonunun tanıtıldığını ifade etti. Güneş defile organizasyonunun Türk Böbrek Vakfı ve çocuklar için yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtterek sözlerine son verdi.

Organizasyon kapsamında podyuma çıkan ünlü isimler şöyle oldu: “Aylin Yılmaz, Aslı Tacir, Ayşe Kucuroğlu, Belma Canciğer, Dilek Birgen, Hülya Kanlı, Hande Acar, Şebnem Arslan, Işıl Rençber, İpek Açar, Meltem Demir, Mergim Agel, Melis Babadağ, Neslihan Demir, Pınar Güneş, Selen Görgüzel Alkan, Selvi Serttaş, Sinem Ceceli, Tuğba Şahin ve Zeynep Ilıcalı.

Projeye, sevgili Selda ile katıldım diyerek sözlerine başlayan Neslihan Demir, “Kızım çok heyecalıydı, ilk defa böyle bir deneyim yaşadı. Sorduğumda “anne en güzeli de yardıma ihtiyacı ola arkadaşlarıma yardım etmekti, bu çok güzel bir duygu” demesi benim için çok anlamlı.” Dedi,

Kareografisini Asil Çağın’ın yaptığı ve büyük ilgi gören defilenin ardından, Türk Pop müziğinin güçlü sesi Ayşegül Aldinç, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde bir konser vererek davetlilere keyifli dakikalar yaşattılar.

GÜLNUR GÜNEŞ'LE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DEFİLEDE PODYUMA ÇIKAN ÜNLÜ ANNELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÜLNUR GÜNEŞ  DEFİLE