UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARKA SOKAKLAR'IN MESUT KOMİSERİ ŞEVKET ÇORUH, VITOR PEREIRA'YA PATLADI!..

ARKA SOKAKLAR'IN MESUT KOMİSERİ ŞEVKET ÇORUH, VITOR PEREIRA'YA PATLADI!..

ARKA SOKAKLAR'IN MESUT KOMİSERİ ŞEVKET ÇORUH, VITOR PEREIRA'YA PATLADI!..

Şevket Çoruh, Pereira'ya Patladı: Cehenneme Kadar Yolun Var

Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri Şevket Çoruh, Başakşehir maçından sonra Vitor Pereira'ya ağır sözler sarf etti, twitter'dan İspanyolca "Cehenneme kadar yolun var." yazdı.

Fenerbahçe'nin Medipol  Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışına adeta havlu atmasının ardından teknik direktör Vitor Pereira'ya tepkiler çığ gibi büyüyor.

Sarı Lacivertli taraftarlar, sosyal medya üzerinden Portekizli teknik adamı protesto ederken, ünlüler de bu tepki yağmuruna katılmaktan kaçınmıyor.

İSPANYOLCA AĞIR SÖZLER

Öyle ki;  Kanal D'de uzun yıllardan bu yana yayınlanan  Arka Sokaklar dizisinin Mesut Komiseri  Şevket Çoruh, bu tepkiler içinde en ağırlarından birini ortaya koydu. Fanatik Fenerbahçeli kişiliğiyle bilinen Çoruh, kişisel sosyal medya hesabından Pereira'ya İspanyolca ağır sözler söyledi. Çoruh'un söylediklerinin Türkçe anlamı ise "B.k yoluna git Pereira, cehenneme kadar yolun var" şeklindeydi.

Namı diğer Mesut komiserin bu sözleri, kendisini takip edenler tarafından da destek gördü. Ünlü oyuncunun tweetleri dakikalar içerisinde yüzlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13