UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU OKTAY KAYNARCA’DAN ANNESİ NURSEL HANIM’A FİLM TADINDA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ!..

ÜNLÜ OYUNCU OKTAY KAYNARCA’DAN ANNESİ NURSEL HANIM’A FİLM TADINDA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ!..

ÜNLÜ OYUNCU OKTAY KAYNARCA’DAN ANNESİ NURSEL HANIM’A FİLM TADINDA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ!..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca annesine sürpriz bir Anneler Günü hediyesi hazırladı. Hem de film senaryolarını aratmayacak bir mizansenle.

Annesine Anneler Günü için altın bir takı seti alan Oktay Kaynarca, bu hediyeyi sürpriz bir yolla vermeyi düşündü. Bodrum’da yaşadıkları evin bahçesinin bir köşesine altın takıları kazıp üstüne toprak attırdı. Daha sonra da planını devreye soktu. Annesi Nursel Hanımı aradı ve 10 gün öncesinden sık sık rüyasında Bodrum’daki evlerinin bahçesinden altın dolu bir küp bulduğu şeklinde rüya gördüğünü annesine söyledi. Hikayenin inandırıcı olması için olayı daha mistik hale getirmek isteyen sevilen oyuncu, annesine Bodrumda satın aldığı evin ilk sahibinin Ermeni bir kuyumcu olduğunu anlattı.

Oktay Kaynarca, böylece annesinin rüyaya inanmasını sağladı. Bu konuyu annesiyle yaptığı hemen her telefon görüşmesinde tekrarlayan Oktay Kaynarca, sonunda annesinin bahçenin bir köşesinde kazı yapmasını sağladı. Nursel hanım bahçenin bir köşesini kazınca içinden altın takının olduğu keseyi bulunca çok şaşırdı.

Nursel Kaynarca’nın kazı yaptığı an aile bireyleri tarafından cep telefonuyla görüntülendi. O an oğlu Oktay Kaynarca’ya gördüklerini cep telefonunda aktaran Nursel hanım, keseyi bulma anındaki şaşkınlığını Oktay Kaynarca ile paylaştı. Keseyi topraktan çıkardıktan sonra Oktay Kaynarca annesine “anneler günün kutlu olsun anneciğim” deyince işin aslı ortaya çıktı. Bu güzel sürpriz karşısında duygusal anlar yaşayan anne Nursel Kaynarca’nın mutluluğu kameraya da yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoktay kaynarca  anne