UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"GÜLLERİN SAVAŞI" DİZİSİNİN GENÇ OYUNCUSU ÖZEL KONSEPTLİ MEYHANEDE SİZLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR!..

"GÜLLERİN SAVAŞI" DİZİSİNİN GENÇ OYUNCUSU ÖZEL KONSEPTLİ MEYHANEDE SİZLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR!..

"GÜLLERİN SAVAŞI" DİZİSİNİN GENÇ OYUNCUSU ÖZEL KONSEPTLİ MEYHANEDE SİZLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR!..

Güllerin Savaşı dizisinden tanıdığımız, son zamanların genç ve yetenekli oyuncularından Uğur Kurul’un 2 yakın arkadaşı ile birlikte hayata geçirdikleri ocakbaşı konseptli teras meyhanesi Pera Müptela, Pera City Suits’in terasında keyifli sohbetlerinize ev sahipliği yapmak için sizi bekliyor.

Ekim ayının başlarında misafirlerini ağırlamaya başlayan Pera Müptela’nın Pera City Suits'in terasında yer alan yeni nesil meyhane anlayışını, eski usul sıcak bir ortamla birleştirip terasta ocakbaşı konseptinin keyfini çıkarın.

Üç yakın arkadaş beraber gitmekten sıkılmayacakları istedikleri müzikleri dinleyebilecekleri ve aynı zamanda iyi kebap yiyebilecekleri bir restoran açma amacıyla hayata geçirdikleri Pera Müptela için “Ne yiyorsak onu servis ediyoruz.” diyor.

Unutulmaz müzikler ve farklı tatlar…

80’ler ve 90’ların özenle seçilmiş unutulmaz şarkıları eşliğinde, günlük çıkan taze mezeleri ve dillere destan Adanalı Mehmet ustanın lezzetlerini ve Adana’dan gelen özel şalgamını tadabilirsiniz.

Akdeniz’in güzel şehri Adana geleneği “Geç Kahvaltı” kültürünü kızarmış hellim, ev yapımı sucuk ve ciğerle devam ettiren Pera Müptela, modernle gelenekseli birleştirerek farklı alternatifler sunuyor.

Kişiye özel mezeler…

İnternet sitesinde online rezervasyon imkanı sağlayan Pera Müptela, belirtilmesi halinde et yemeyen veya glutene alerjisi olan misafirleri için özel mezeler de hazırlıyor.

Pera Müptela, “Meze yorum işidir, hem hazırlanışı, hem tadı yorum gerektirir. Siz mezelerimizi yorumlarken biz kadehinizi tazeleyelim.” konseptiyle şehir yaşamına renk katıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüllerin savaşı  uğur kurul