UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! ‘SURVIVOR’ ZİRVEDE, AMA!.. “BABA CAN’DIR” VE “EVLİ VE ÖFKELİ”, YERİNİ KORUYOR! “STADYUM” UÇTU, “MÜDÜR” ÇÖKTÜ!..

RATING ANALİZİ! ‘SURVIVOR’ ZİRVEDE, AMA!.. “BABA CAN’DIR” VE “EVLİ VE ÖFKELİ”, YERİNİ KORUYOR! “STADYUM” UÇTU, “MÜDÜR” ÇÖKTÜ!..

RATING ANALİZİ! ‘SURVIVOR’ ZİRVEDE, AMA!.. “BABA CAN’DIR” VE “EVLİ VE ÖFKELİ”, YERİNİ KORUYOR! “STADYUM” UÇTU, “MÜDÜR” ÇÖKTÜ!..

Dün sürpriz bir durum yaşanmamış ve hem total hem de AB grubunda zirvede “Survivor” yer almış...

Her iki grupta da 7 rating 21 share alan yarışmanın geçtiğimiz haftaya oranla rating-share’lerindeki sert düşüşü dikkatlerden kaçmıyor. Yarışma, totalde 2 rating’lik, AB’de ise 3 rating’lik bir düşüş yaşamış.

Yarışmanın geçtiğimiz haftaya göre oranlarındaki bu düşüşün asıl nedeni: 3 Adam! “Survivor”ın geçtiğimiz haftaki bölümünde “3 Adam”ın skeçlerine yer verilmesi, hem programı eğlenceli hale getirmişti hem de rating-share’lerinde ciddi bir yükselişe geçmesine neden olmuştu. Haliyle dün de öyle bir etken olmayınca program oranlarında düşüşe geçmiş, ama zirveyi de kimselere bırakmamış...

“BABA CAN’DIR”DA KEYİFLER YERİNDE!..

Pazar günlerinin iddiasını konuşturan dizisi “Baba Can’dır”, dün her iki grupta da istikrarlı sürecini sürdürmeyi başarmış...

Totalde 2 rating 7 share ile10’uncu sırada yer alan dizi, AB grubunda ise 4 rating 11 share ile ikinci sırada. Geçtiğimiz haftaya oranla hem sıralamada hem de rating-share’lerinde yerini koruyan dizi, bakalım bu sürecin bir adım daha ötesine gidip rakiplerine zor anlar yaşatmaya devam edebilecek mi?..

“EVLİ VE ÖFKELİ”DE BEKLENEN YÜKSELİŞ BU HAFTA DA GELMEDİ!..

Atv ekranlarında yayınlanan ve rakiplerine oranla rating savaşında gerilerde kalan “Evli ve Öfkeli”, dün totalde 2 rating 6 share ile 12’inci, AB’de ise 2 rating 5 share ile 11. sırada yer almış.

AB grubunda geçtiğimiz haftaya oranla sıralamada yükselişe geçen dizinin rating-share’lerinde bir artış söz konusu değil. 5-6 share’leri bu hafta da aşamayan dizinin acilen rakiplerinin girdiği rating savaşına dahil olması için gerekeni yapmalı...

“KISMETSE OLUR”DA NELER OLUYOR?..

Özellikle pazar günü yayınlanan haftanın finali bölümüyle rating listelerinde üst sıralarda geçtiğimiz haftalarda yer alan “Kısmetse Olur”, dün totalde 2 rating 5 share ile 15’inci olurken, AB’de ise 2 rating 7 share ile 8. sırada yer almış.

Geçtiğimiz haftalara göre oranlarında düşüşe geçen yarışmanın, hafta içinde de kayıp yaşadığı bilindik bir durum. Bakalım bu düşüşü program önümüzdeki günlerde nasıl bir hamleyle engelleyecek?..

“MÜDÜR NE’APTIN”, KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMİYOR!..

Geçtiğimiz hafta totalde 21’inci, AB’de ise 20’inci sırada yer alan “Müdür Ne’Aptın”, dün yükselmesi beklenirken her iki grupta da ciddi bir kayba uğramış...

Totalde 1 rating 4 share alarak 24’üncü, AB’de ise 1 rating 3 share ile 28. sırada yer alan program, her iki grupta da hem sıralamada düşmüş hem de rating’lerinde (totalde 0.40, AB’de 0.70) kayba uğramış.

3–4 share’lere düşen programda tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Bu saatten sonra ciddi bir değişiklik olmadıkça programın ikili haneleri de görmesi zor görünüyor...

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com

 

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  tv  rating