UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'IN ESKİ FUTBOLCUSU FELIPE MELO'NUN ATTIĞI TWEET FENERBAHÇE'Yİ KIZDIRACAK!..

GALATASARAY'IN ESKİ FUTBOLCUSU FELIPE MELO'NUN ATTIĞI TWEET FENERBAHÇE'Yİ KIZDIRACAK!..

GALATASARAY'IN ESKİ FUTBOLCUSU FELIPE MELO'NUN ATTIĞI TWEET FENERBAHÇE'Yİ KIZDIRACAK!..

Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1 - 0 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medya hesabından ilginç bir yazı paylaştı.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 32. hafta maçları bugün oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak. Zirveyi yakından ilgilendiren ve dün oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçının yankıları ise sürüyor. Lider Beşiktaş'ın Mario Gomez'in golüyle 1-0 kazandığı maç ve son iki haftaya girilirken 3 puan farkla zirvedeki yerini koruması siyah beyazlı camiayı sevindirirken bir destekte eski Galatasaraylı Felipe Melo'dan geldi.

Galatasaray'ın eski Brezilyalı İnter'de top koşturan oyuncusu Felipe Melo, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Twitter üzerinden bir yazı paylaştı. Felipe Melo, "Her zaman Galatasaray'ı destekleyeceğim. Bazen futbolda istediğimiz sonuçları alamayız ama her zaman tam destek. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, umarım siz şampiyon olursunuz. Sonunda tek 4 yıldızlı takım biziz. Sonuna kadar Cimbombom." diyerek eski takımına da destek verdi.

Paylaşımında 'Sonunda tek 4 yıldızlı takım biziz' vurgusu yapan Felipe Melo'nin bu paylaşımını #feneraglama hashtagiyle paylaşması ise Fenerbahçelileri kızdırdı.

Felipe Melo daha önce de Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı'nın Fransa'nın Strasbourg takımı ile oynadığı ve kazandığı EuroCup final maçı sonrasında Baş Antrenör Ergin Ataman'ın sevindiği televizyondaki görüntüsü ile Galatasaray'a desteğini paylaşmıştı.

Cihan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfelipe melo  galatasaray  beşiktaş