UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! SİNA KOLOĞLU, MEVLÜT TEZEL VE OYA DOĞAN BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Sina Koloğlu- Milliyet Cadde

ÜNİVERSİTE Mİ, BEYAZ ŞOV MU?

Üniversitelerin hafta sonu akın akın gittikleri iki şov programı var; Beyaz ve Okan. Sanırım adam başı 50 liraya götürüyorlar. Geceden yola çıkılıyor. Gençler gündüz

Boğaz turu yapıyorlar. Gecede şova katılıp dönüyorlar. Beyazıt Öztürk son programında sordu: “Hiç böyle üniversiteyi kazansam da, Beyaz Show’a gideyim” diyeniniz oldu mu aranızda?” Bütün eller havada! Bu, “Ben sadece belgesel izlerim” yalanı gibi bir durum olmuş.

 

Mevlüt Tezel- Sabah Günaydın

BENDEN ANNE OLMAZ!

Ünlü radyocu Cem Ceminay, iki fotoğrafın üstüne 'Her gördüğüne inanmayacaksın' diye tweet atmış. Ceminay iyi yakalamış; "Anneliğe uygun birisi değilim" diyen Gülse Birsel'in, anneleri hedef alan bir reklam kampanyasında işi ne? Tamam, halk balık hafızalı ama reklam ajansı bunu nasıl kaçırır?

Muhtemelen modern kariyer sahibi kadın, anne vs. denince, reklamcının ilk aklına; Gülse Birsel, Burcu Esmersoy, Ayşe Arman geliyor. Ya da bu isimler reklamcıların aynı zamanda kankaları, hep onlara iş veriyorlar!

Modern, kariyer sahibi başka rol model olabilecek kadın yok mu 72 milyonluk memlekette?

"Benden anne olmaz" diyen bir sanatçıyı, anneleri hedef alan bir reklam kampanyasında kullanmak komik değil mi?

 

Oya Doğan-Vatan Makaron

800 KİŞİ GELDİ

The Companies, Almanya Schweinfurt’ta kurulmuş bir tiyatro. Kurucusu Engin Seçgin, isim babası Haldun Dormen. Seçgin, Dormen’in kapısını bir tiyatro kurmak ve oyun koymak için çaldığında elinde kendisinden başka hiçbir oyuncu yokmuş. Bir yılda önce tiyatroyu kurmuş, ardından da diğer oyuncularla çalışmaya başlamış. Oyun, İngiliz komedilerinin en iyi örneklerinden biri olan ve Broadway’de uzun yıllar sahnelenen Hangisi Karısı. 1987 yılında Haldun Dormen’de oynamış. Oynamış diyorum, zira ben onun performansını izleyememiştim. 7 Mayıs’ta diğer konuklar Gül Sunal, Gürkan Uygun, Türk asıllı Alman yönetmen Ahmet Taş’la Schweinfurt Stadthalle Salonu’na girdiğimizde kelimenin tam anlamıyla şoke olduk. Çünkü küçücük bir kasabanın oyununa 800 kişi gelmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseçmeler  yazarlar