UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK POP MÜZİĞİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN ZİYNET SALİ: 'EUROVISION’A SEVE SEVE GİDERİM'

TÜRK POP MÜZİĞİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN ZİYNET SALİ: 'EUROVISION’A SEVE SEVE GİDERİM'

TÜRK POP MÜZİĞİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN ZİYNET SALİ: 'EUROVISION’A SEVE SEVE GİDERİM'

Ziynet Sali, Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deloxe Hotel’de verdiği konserde şarkılarıyla hem göze hem de kulağa hitap etti. Konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Sali, kendisini dinlemeye gelen yabancı konukları için çeşitli dillerde Akdeniz şarkıları seslendirdi. “Ben tam bir Akdeniz kadınıyım” diyen şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yunanistan’da çektiği klipte erkek dansçıları etek giyen Ziynet Sali, “Yeni erkek Modası etek. Siz de giymez misiniz? O ultra moda bir şey. Erkeklere etek giydirdik. Dansçı, koreograf ve yönetmen öyle uygun gördü. Bizde önce erkekleri etekli görünce panikledik. Türküz ve doğruyuz” dedi.

Survivor’ı Kıbrıs’ta izleyecek

Nuh’un Gemisi Otel’in plajında yapılacak 'Survivor' finalini yerinde izlemeyi çok istediğini ifade eden Sali, “Ben yarışmayı asla istemem. Allah düşürmesin. Açlık, efor ve spor benim için mümkün değil. Allah onlara yardım etsin. Gönüllüleri destekliyorum. ‘Teker Teker gidecekler’ diyen Semih’in birinci olmasını isterim. Pazar akşamları yarışmayı takip ediyorum. Yarışmalarda bende heyecan yapıyorum” diye konuştu.

'Beyaz’ın evlenmesini bekliyorum'

Tarkan’ın evlenmesinden sonra artık herkesin evleneceğine inandığını dile getiren şarkıcı, “Ben zaten Beyaz’ı bekliyorum. Bizim jenerasyondan bir tek o kaldı. Beyaz benim 11 yıllık dostum. Onu dost olarak çok beğeniyorum ve çok seviyorum. Bunlar kader kısmet işleri. Ben kendimi kadere teslim etmiş biriyim” şeklinde konuştu.

'Eurovision’a Seve Seve Giderim'

Tarkan’ın 'Ahde Vefa' isimli Türk sanat müziği albümünü örnek aldığını belirten şarkıcı, “Eğitimini aldığım alaturkayı yorumlamayı ve alaturka albümü yapmayı çok istiyorum. Ondan önce Turkish Delight olarak uluslararası başarılar elde etmek istiyorum. Türkiye, Eurovision’a katılmıyor. Katılsın seve seve ülkemi temsil ederim. Benden daha Türkçü bir insan bulamazsınız" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZİYNET SALİ  EUROVISION