UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜRPRİZ BİR KARARLA NİKAH MASASINA OTURAN İSMAİL HACIOĞLU’NUN BABA OLMAYA HAZIRLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI!..

SÜRPRİZ BİR KARARLA NİKAH MASASINA OTURAN İSMAİL HACIOĞLU’NUN BABA OLMAYA HAZIRLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI!..

SÜRPRİZ BİR KARARLA NİKAH MASASINA OTURAN İSMAİL HACIOĞLU’NUN BABA OLMAYA HAZIRLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI!..

İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever’le 4,5 yıllık evliliğini geçen yıl ocak ayında noktalamıştı. Vildan Atasever, alyans taktırmak yerine eşinin adını yazdırdığı dövmesinin üzerine boşandıktan sonra kuş motifi yaptırmıştı, İsmail Hacıoğlu ise yüzük parmağının üzerindeki Vildan dövmesinin yerine Arap harfleriyle elif ve vav yazdırmış ve “Elif ölümü, vav ise anne karnındaki cenine benzerliğinden dolayı doğumu simgeliyor” demişti.

İsmail Hacıoğlu, boşanma yıldönümünde ise geçen yazdan beri beraber olduğu dansçı Duygu Kaya Kumarki’yle nikah masasına oturarak sürpriz bir evliliğe imza attı. 30 yaşındaki ödüllü oyuncu, düğününde nikah memurunun “Duygu Kaya Kumarki’yi eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?” sorusuna “Tüm yalnızlığımla evet” yanıtını vererek sosyal medyada da tartışma konusu oldu.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda bu kez 2. eşi Duygu Kaya'nın uyurken portresini göbeğine kara kalem olarak çizdirmişti. Duygu Kaya'nın da İsmail Hacıoğlu'nun ismini ve yüzünü yakında dövme olarak sırtına kazıtmayı planladığı öğrenildi.

İsmail Hacıoğlu’nun neden evlilik konusunda acele ettiği ise Anneler Günü’nde ortaya çıktı. 3 ay önce nikah masasına oturan Duygu Kaya, karnı burnunda fotoğrafını paylaşarak çok yakında anne olacağını duyurdu.

Genç dansçı, Anneler Günü’nde bebeğinin ultrason görüntüsünü de ekleyerek yaptığı paylaşımın altına “İlk anneler günüm… Yakında tanışacağız. Bizi daha da güzelleştirdi” yazdı ve paylaşımının sonuna Osho’nun “Kadın Erkekten Daha Önemlidir. O Rahminde Hem Kadını Hem Erkeği Taşır, Sen Zaten Üstünsün, Şiir Sensin… Sevgin Senin Müziğin, Sevginle Çarpan Kalbin Senin Dansındır” sözlerini ekledi.

Duygu Kaya, geçen günlerde sosyal medyadan eriğe aş erdiğini yazdı ve eşi İsmail Hacıoğlu’nun kendisine “Konu sensen hiçbir şey imkansız değildir” diyerek gece yarısı erik bulduğunu ifade etti.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERismail hacıoğlu