UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOĞUN BAKIMDA OLAN USTA OYUNCU OYA AYDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ HASTANEDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ!..

YOĞUN BAKIMDA OLAN USTA OYUNCU OYA AYDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ HASTANEDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ!..

YOĞUN BAKIMDA OLAN USTA OYUNCU OYA AYDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ HASTANEDEN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ!..

Oya Aydoğan’ın yoğun bakıma alındığı Liv Hospital Hastanesi’nden gelen yazılı açıklamada ünlü oyuncunun son durumu net bir şekilde bildirildi. İşte o açıklama: “ Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzündeki uyuşma şikayetiyle Liv Hospital’a geldi. Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve  Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan’ın durumu ciddiyetini korumaktadır.”

Ünlü sanatçının yakın dostlarından da son sağlık durumuyla ilgili açıklamalar ve dualar geldi.

İşte Oya Aydoğan’ın sağlık durumuyla ilgili ünlü isimlerden gelen açıklamalar:

Lerzan Mutlu: “O kadar üzgünüm ki, cuma oğlunu çağırdık pazar anneler günü olduğu için ve birlikte ağlayarak anneler gününü kutladılar. Şu an gerçekten içim kan ağlıyor. Herkesten toplu dua isetmekten başka yapılacak hiçbir şey yok. Doktoruyla şu anda konuştuk. İnşallah Allah şifa verecek, öyle inanıyorum.”

Olayın nasıl gerçekleştiğini soran muhabire Lerzan Mutlu şu yanıtı verdi: “ Çok geç yattığım için çok geç uyandım. Bir şey yerken boğazına bir şey takılıyor. Kimisi patates , kimisi ekmek diyor. Onu tam bilemiyoruz. Kendisi yüksek tansiyon hastası. Boğazına bir şey takılınca öksürüyor, tansiyonu çıkıyor ve aort damarı yırtılıyor. 13 saatlik ameliyat oldu. Kanamayı zor durdurmuşlar. Yarın yayın var ve onun koltuğu boş olacak. İstediğim tek şey toplu bir dua. Acil şifalar diliyoruz.” Diyerek derin üzüntüsünü ifade etti.

Hayati tehlikeyi atlatıp atlatmadığı sorulduğunda ise Mutlu, “Doktor başında bekliyoruz diyor. Herhangi bir kanama durumunda tekrar ameliyata alınacağını söyledi.” Diye yanıt verdi.

Nuri Alço’ya mikrofon uzatıldığında başarılı bir ameliat olduğunu belirterek, “şah damarındaki tıkanıklığı açmışlar. Sevindirici bir haber aldık.” Açıklamasını yaparak Aydoğan’ın sevenlerinin yüreğine su serpti.

Ünlü şarkıcı Selahattin Alpay ise “Sanatın dışında iyi bir dost iyi bir kardeş olarak görüyorum, bütün dualarımız onunla.” Diyerek iyi dileklerini ve sanatçıya olan sevgisini özetledi.

Genç oyuncu Merve Sevi’nin açıklaması ise şöyle oldu: “Kahvaltıda öğrendim. Anneler günü bugün biliyorsunuz. Oya ablayı çok severim, inşallah çok iyi olur. Olayla alakalı hiçbir şey bilmediğini söyleyen ve muhabirlerden bilgi alan Merve Sevi’nin duyduğu kötü haber ile şok geçirdiği her halinden belliydi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERoya aydoğan  yoğun bakım