UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"KIŞ GÜNEŞİ" DİZİSİNDE "HESAP VER" ŞARKISIYLA İZLENME REKORU KIRAN TANSEL KARADUMAN, MÜZİK DÜNYASINA GERİ DÖNDÜ!..

"KIŞ GÜNEŞİ" DİZİSİNDE "HESAP VER" ŞARKISIYLA İZLENME REKORU KIRAN TANSEL KARADUMAN, MÜZİK DÜNYASINA GERİ DÖNDÜ!..

"KIŞ GÜNEŞİ" DİZİSİNDE "HESAP VER" ŞARKISIYLA İZLENME REKORU KIRAN TANSEL KARADUMAN, MÜZİK DÜNYASINA GERİ DÖNDÜ!..

“Kış Güneşi” dizisinde izlenme rekoru kıran Tansel Karaduman’ın single şarkısı “Hesap Ver”, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Tansel Karaduman, ünlü söz yazarı ve besteci Şehrazat’a ait olan “Hesap Ver” isimli single çalışması ile müzik dünyasına geri döndü.

Adını ilk kez 2014 yılında ‘Her Gece’ şarkısıyla duyduğumuz Tansel Karaduman’ın uzun bir aradan sonra Bonus Müzik markasıyla yayınladığı “Hesap Ver” isimli single çalışması, 7 Mayıs Cumartesi günü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Geçtiğimiz hafta “Kış Güneşi” dizisinde büyük ilgi gören “Hesap Ver”in aranjesi Yusuf Sağlamlar’a ait. Birbirinden usta müzisyenlerle her anı titizlikle kaydedilen “Hesap Ver”, ilk kez 1991 yılında Aşkın Nur Yengi tarafından yorumlanmıştı.

Şehrazat’ın emeği büyük...

Uzun zamandır sahnede söylediği şarkıyı almak için şarkının demo kaydını doldurup, usta söz yazarı ve besteciyi arayan, Tansel Karaduman, kız istemeye gider gibi büyük bir heyecan ve umut ile Şehrazat’ı ziyarete gittiğini dile getirdi. Üç saatlik bir sohbetin sonunda şarkıyı aldığını ve şarkının kayıtlarının her anında Şehrazat’ın emeğinin büyük olduğunu da ekleyen Karaduman, şarkıyı tüm ekiple beraber içlerine sinmeden piyasaya sürmediklerini dile getirdi. Her aşamasında onay aldığını ve Şehrazat’ın da ona güvenip, inandığını ekleyen sanatçı, “Yıllardan beri Şehrazat ile çalışmayı çok istiyordum ve sonunda kısmet oldu.” diye konuştu.

İlk kez “Kış Güneşi” dizisinde yayınlandı...

Önümüzdeki günlerde Türkiye’de ilk kez kullanılacak bir teknik ile klibi çekilecek “Hesap Ver”, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yapımcılığını Endemol Shine Turkey’in üstlendiği ve Show Tv’nin fenomen dizisi “Kış Güneşi”nin 11.bölümünde özel bir kliple yayınlandı.

Diziye özel olarak kliplendirilen şarkı, yayınlandığı andan itibaren dizinin resmi youtube kanalında izlenme ve beğeni rekoru kırdı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkış güneşi  tansel karaduman