UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKRAN MACERASINA SON VERMEYE HAZIRLANAN DİZİNİN İŞTE FİNAL FRAGMANI!..

EKRAN MACERASINA SON VERMEYE HAZIRLANAN DİZİNİN İŞTE FİNAL FRAGMANI!..

EKRAN MACERASINA SON VERMEYE HAZIRLANAN DİZİNİN İŞTE FİNAL FRAGMANI!..

STAR TV'den final kararı.. Salı akşamları yayınlanan Göç Zamanı dizisi final kararı aldı. Baş rollerini Vahide Perçin ve Talat Bulut'un paylaştığı Göç Zamanı dizisi Salı akşamı 15. bölüm ile final yapacak. İşte Göç Zamanı finali fragmanı..

Göç Zamanı dizisinden kötü haber. STAR TV'de bu sezon yayınlanmaya başlayan Göç Zamanı dizisi 15. bölüm ile final yapıyor. Salı akşamı son bölümü ile ekrana gelecek olan Göç Zamanı'nda neler olacak? İşte detaylar..

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cennet, İstanbul’a dönmeye mücadelesine kaldığı yerden devam etmeye karar vermiştir. Onları bekleyen hayat, eskisinden çok daha zordur ne kalacak yerleri ne de para kazanacakları bir işleri vardır. Fakat bu kez, şans yüzlerine güler. Hiç ummadıkları anda, hiç ummadıkları kişinin yardımıyla evlerine kavuşurlar.

Yılmaz cephesinde de işler yolunda gitmektedir. Yıllardır mahkum olduğu evlilikten kurtulmak üzere, büyük bir işe imza atmanın eşiğindedir. Fakat, arkasına aldığını sandığı rüzgarın onu al aşağı edeceğinden şimdilik habersizdir. Özgür olacağını, Cennet’le yeni bir hayata başlayacağını zannetmektedir ama yanılmaktadır.

Cennnet ise hayatını düzene soktuğunu, herşeye sıfırdan ve daha güzel başladığını sandığı anda hiç ummadığı kişiden çok büyük bir darbe alır. Bu, Cennet’in kaldırabileceğinden çok daha büyük bir yıkım yaratacaktır.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgöç zamanı  final  star tv