UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE'NİN AVRUPAİ VE FARKLI HAVASI OLAN SARIŞIN OYUNCULARI SİZLER İÇİN DERLENDİ!..

TÜRKİYE'NİN AVRUPAİ VE FARKLI HAVASI OLAN SARIŞIN OYUNCULARI SİZLER İÇİN DERLENDİ!..

TÜRKİYE'NİN AVRUPAİ VE FARKLI HAVASI OLAN SARIŞIN OYUNCULARI SİZLER İÇİN DERLENDİ!..

Farklı ve Avrupai havalarıyla dikkatleri üstlerine çeken ama yetenekleriyle bambaşka kimliklere bürünen, ekranın sarışın güzellerini her zaman ayrı bir yere koyarız. Saçtıkları ışıkla, her daim konuşturdukları farklarıyla, yetenekleriyle… En dikkat çeken, ekranların altın kızlarına şöyle bir göz atalım!

Basamakları emin adımlarla çıkan ve her işinde biraz daha beslediği yeteneğiyle dikkatleri üzerine toplayan Burcu Biricik, ekranın en dikkat çeken sarışınlarından… Hayat Şarkısı ile yaşadığı yükseliş ile “Sarı Melek” lakabını da layıkıyla taşıyor. Kısa sarı saçlarını savurdukça hem Hülya’ya hem de Burcu’ya bir kez daha hayran kalıyoruz.

Her adımı olay, yaptığı her iş zirvelerden zirve beğeniyor ve Serenay Sarıkaya da ekranın en sıcak sarışınlarından oluyor haliyle… Saçtığı ışık ve bitmeyen genç enerjisiyle her daim bakışları üzerine çekiyor. Henüz çok genç yaşta ekranlarla tanışmasına rağmen her yeni işinde ve yaşında, bir önceki kimliğini tamamen silmeyi başardı. Altın kız olmak kolay değil, zirvede yer almak hiç kolay değil.

Unutulmaz gençlik dizisi Kavak Yelleri ile hayatımıza giren ve o dönemin televizyonekranında duruşu ve tarzı ile fark yaratan Aslı Enver de yıllardır ekranların değişmez sarışınlarından! Bir ara Hicran karakterinin ruhuna daha sağlam girebilmek için saçlarını koyu renge boyatmış olsa da çok geçmeden o çok sevdiğimiz sarışın haline geri döndü. Her daim enerjimizi yükselten gülümsemesi, duruşu ve yeteneği ile Aslı Enver de ekranın vazgeçilmez sarışınlarından…

Ekranların en genç sarışınlarından Alina Boz da duruşu ile altın kızlar arasına girdi bile! Yeteği ve performansıyla, yaşı daha çok genç olmasına rağmen, her yaştan insanın takdirini toplayan Alina Boz’un Avrupai duruşunu çok seviyoruz! Gelecek neslin It-Girl’ü olur mu?

Biz onu koyu siyah saçlarıyla tanıdık ama aslında o da altın kızlarımızdan bir tanesi… Eğlenceli kimliği ve mütavaziliği bir yana, çizgisini de asla bozmayan Yasemin Allen; farklı duruşuyla her dönem dikkatleri üzerine topladı. Ekranda yarattığı fark ile de standartları yükseltiyor ve “Bu kızda değişik bir ışık var,” dedirtiyor.

Hürriyet

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürkiye  oyuncu  sarışın