UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ ARDUÇ İLE BİRLİKTELİK YAŞAYAN GUPSE ÖZAY "5 YIL EVLİLİK YOK" İDDİALARI İÇİN BAKIN NASIL YANIT VERDİ?..

BARIŞ ARDUÇ İLE BİRLİKTELİK YAŞAYAN GUPSE ÖZAY "5 YIL EVLİLİK YOK" İDDİALARI İÇİN BAKIN NASIL YANIT VERDİ?..

BARIŞ ARDUÇ İLE BİRLİKTELİK YAŞAYAN GUPSE ÖZAY "5 YIL EVLİLİK YOK" İDDİALARI İÇİN BAKIN NASIL YANIT VERDİ?..

Yalan Dünya dizisiyle ünlenen Gupse Özay’ın ‘Deliha’ filminin çekimlerinde yakınlaştığı Barış Arduç’la ilişkisi tam gaz sürüyor.

Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift, evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor…

 ‘Deliha’ filminden sonra yıldızı parlayan Barış Arduç, geçen yaz ‘’Kiralık Aşk’’ dizisinde canlandırdığı Ömer İplikçi karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştı.

Kısa süre sonra Barış Arduç’un ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki rol arkadaşı Elçin Sangu’yla muhteşem uyumu ikili hakkında aşk iddiasının çıkmasına da neden olmuştu.

İkilinin hayranları sosyal medyadan Barış ile Elçin’in aşk yaşamasını istediklerini her fırsatta dile getirmişti.

Bu süreç içinde sadece rol aldığı reklam filmleriyle adından söz ettiren Gupse Özay, son dönemde ise Küçük Esnaf filmiyle gündemde…

‘Deliha’da canlandırdığı Zeliha karakteri için bir hayli kilo alan sempatik oyuncunun Küçük Esnaf filminde fazla kilolarını verdiği de dikkatlerden kaçmamıştı.

Gupse Özay, geçen pazartesi  Sadri Alışık tiyatro ve sinema oyuncu ödülleri töreni’ne katılmıştı. ‘’Küçük Esnaf’’ filmindeki halinden de daha zayıf görünen Özay, yeni projesi için kilo verdiğini açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Gupse Özay, bir AVM’de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir kafede muhabbet eden Özay’ın keyifli ve fit hali dikkatlerden kaçmadı.

“Fit kalmayı düşünüyor musunuz? Bu halinizi sevdiniz mi? sorusuna “Keşke hep böyle kalsam, çok hoşuma gitti zayıf olmak, giydiğim kıyafetleri beğenir oldum” dedi.

Hayranlarınızın karşısına nasıl bir karakter ile çıkmaya hazırlanıyorsunuz sorusuna ise yanıt vermeyerek soruyu geçiştirmeye çalıştı.

Barış Arduç’un geçen hafta Etiler’de katıldığı bir orgazinasyonda bir kadına kur yaptığı ve “Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama basın danışmanım izin vermiyor” dediği iddia edilmişti. Barış Arduç bu habere sert tepki göstererek şu açıklamayı yapmıştı:

"En çirkin iftiraları atıp altına 'İddia edildi' yazınca paçayı sıyırmış sayılmıyorsunuz. Kabak tadı verdi artık. Bundan sonra benimle ilgili asılsız haberlere hukuki cevabım olacaktır. İddia edilmedi, bizzat ben söylüyorum.”

Geçen hafta yaşanan bu olay, Gupse Özay’a hatırlatılınca, şunları söyledi: “Barış o haberlere karşı tavrını belli etti, hepimiz bir takım uydurma haberlere alıştık ama bazen o kadar abartılı haberler oluyor ki artık tepki vermek zorunda kalıyoruz.”

Özay geçtiğimiz günlerde “5 yıl evlenmeyi düşünmüyorum” diye cümle kurduğu yönündeki iddiaların ise asılsız ve abartılı olduğunu belirtti.

Barış Bey’in adının ‘Kiralık Aşk’ dizisindeki partneri Elçin Sangu ile anılması sizi rahatsız ediyor mu? sorusuna ünlü oyuncu, “Rahatsız etmiyor, çünkü Elçin’i çok seviyorum. Tanışıyoruz ve hem ayrıca hemşerim” diye yanıt verdi.

Gupse Özay, Barış Arduç’la ne zaman evleneceği sorulduğunda ustaca bir espri yaparak konuyu geçiştirdi.

Sempatik oyuncu daha sonra dostlarıyla birlikte AVM’den ayrıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgupse özay  barış arduç