UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA DEVLERİNDEN TWITTER SİZE İŞ BULACAK! AMA CV'NİZİ 140 KARAKTERE SIĞDIRMANIZ GEREKİYOR!..

SOSYAL MEDYA DEVLERİNDEN TWITTER SİZE İŞ BULACAK! AMA CV'NİZİ 140 KARAKTERE SIĞDIRMANIZ GEREKİYOR!..

SOSYAL MEDYA DEVLERİNDEN TWITTER SİZE İŞ BULACAK! AMA CV'NİZİ 140 KARAKTERE SIĞDIRMANIZ GEREKİYOR!..

Sosyal medyanın devlerinden Twitter, önemli bir organizasyona daha imza atıyor. İş ve eleman arayanları bir araya getirecek bir fuar organize ediyor.

19 Mayıs'ta gerçekleşecek online İş Bulma Fuarı'nda eleman arayan şirketler belirlenen etiketlerle duyuru yapacak, iş arayanların ise en fazla 140 karakterde CV hazırlaması gerekiyor.

Sosyal paylaşım sitesi  Twitter, hem iş arayanları hem de şirketleri online fuarda bir araya getiriyor. İş Bulma Fuarı  Avrupa çapında yapılacak.  Türkiye'den şirketlere de iş arayanlara da açık olacak. Fuarın farkı yine  Twitter üzerinden olması.

140 KARAKTERLİ CV HAZIRLAMANIZ GEREKECEK

Fuarın tarihi  19 Mayıs Perşembe. O gün, farklı sektörlerden ve ülkelerden şirketler, tweet atarak boş pozisyonlar için aday arayacak. İş arayanlar da tecrübelerini yazarak işverenin dikkatini çekmeye çalışacak. Burada önemli nokta, iş arayanların tecrübelerini  Twitter'ın kendi kuralları gereği en fazla 140 karaktere sığdırması gerektiği.

#İşBulmaFuarı HASTAGİ

Twitter'deki iş imkânları için belirlenen hashtag #İşBulmaFuarı.  Twitter, şirketlerin ayrıca #Pazarlama, #Üretim, #Finans gibi sektörler özelinde veya #İstanbul, #Ankara, #Bursa veya #Trabzon gibi il bazında hashtagler koymalarının faydalı olacağını duyurdu.

Twitter daha detaylı bilgi için önceden kaydolanlara bir eğitim seansına katılma olanağı da veriyor. İş arayanlar ve sektörlerin uzmanları, attıkları tweet'lere hashtagleri ekleyerek #İşBulmaFuarı içindeki tüm sohbetlere katılabilecekler. Uluslararası alanda ise #JobFair hashtag'inden fuar takip edebilir.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtwitter  iş bulma fuarı