UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ MEGA STAR TARKAN’IN SÜRPRİZ EVLİLİĞİ HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ MEGA STAR TARKAN’IN SÜRPRİZ EVLİLİĞİ HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

ÜNLÜ KOMEDYEN CEM YILMAZ MEGA STAR TARKAN’IN SÜRPRİZ EVLİLİĞİ HAKKINDA BAKIN NE DEDİ?..

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri töreninde 1 milyon 8 bin kişinin izlediği “İftarlık Gazoz” filmindeki rolüyle “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü aldı. Ödül töreni sonrası kendisini bekleyen magazin muhabirlerine konuşan Cem Yılmaz’a Tarkan’ın Pınar Dilek’le olan sürpriz evliliği soruldu. Cem Yılmaz, ‘Tarkan’ın ani evlilik kararına şaşırdınız mı’ sorusuna, “Hayır şaşırmadım, ben tabii ki gazetelerden okumadım haberi, bekliyordum” diye yanıt verdi.

Tarkan ile Cem Yılmaz’ın yakın dost olduğunu bilmeyen yok.  Önceki yaz iki starın Açıkhava’nın kulisinde çektiği selfie sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Töreni’nde "Yılın En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncusu" ödülüne "Ali Baba ve 7 Cüceler" filmindeki performansıyla Zafer Algöz layık görüldü. Tiyatro oyunu olduğu için törene katılamayan Zafer Algöz’ün ödülünü almak için Cem Yılmaz sahneye çıktı ve geceye damgasını esprileriyle vurdu.

"Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" ödülünü almak için İkinci kez sahneye çıkan ünlü komedyen, Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve yakın dostu Ozan Güven’e takılmadan edemedi.  Cem Yılmaz, ‘En Başarılı Erkek Oyuncusu’’ ödülünü aldıktan sonra, salonu kahkahalara boğdu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, gecenin ev sahibi olan Kerem Alışık’a gönderme yapmadan da edemedi. 55 yaşına rağmen hala genç gözüken Kerem Alışık’a takılmadan edemedi.

Cem Yılmaz, Kerem Alışık gibi Yüksel Aksu’ya da sitem etmeden geçemedi. ‘’İftarlık Gazoz’’ filminin Muğla’da çekilmesini diline dolayan Yılmaz, hem güldü hem de güldürdü.

Ünlü komedyen daha sonra, ‘İftarlık Gazoz’ filmindeki yönetmeni Yüksel Aksu’ya teşekkür etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM YILMAZ  TARKAN