UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR” UZAK ARA!.. “KIRGIN ÇİÇEKLER”, “PARAMPARÇA”VE “YEŞİL DENİZ”!.. “İSTANBUL SOKAKLARI” ARTIŞA GEÇTİ! “AŞK YALANI SEVER”DE DURUM NE?..

SURVIVOR” UZAK ARA!.. “KIRGIN ÇİÇEKLER”, “PARAMPARÇA”VE “YEŞİL DENİZ”!.. “İSTANBUL SOKAKLARI” ARTIŞA GEÇTİ! “AŞK YALANI SEVER”DE DURUM NE?..

SURVIVOR” UZAK ARA!.. “KIRGIN ÇİÇEKLER”, “PARAMPARÇA”VE “YEŞİL DENİZ”!.. “İSTANBUL SOKAKLARI” ARTIŞA GEÇTİ! “AŞK YALANI SEVER”DE DURUM NE?..

Dün kural yine bozulmadı ve ‘Survivor’ her iki grupta da zirveyi kimselere bırakmadı...

Totalde 8 rating 21 share alan program, AB’de ise 8 rating 22 share alarak zirveyi dün de kimselere bırakmamış...

“KIRGIN ÇİÇEKLER” VE “PARAMPARÇA” YİNE FARKINI ORTAYA KOYUYOR!..

Pazartesi günlerinin birbirinden iddialı iki dizisi “Paramparça” ve “Kırgın Çiçekler”, dün yine zirve yarışında rakiplerine bir hayli zor anlar yaşatmış...

Hem totalde hem AB grubunda 2. sıraya konan “Kırgın Çiçekler”; totalde 7 rating 18 share, AB’de ise 5 rating 13 share almış.

Her hafta istikrarlı bir süreç içerisinde olan “Paramparça” ise dün totalde 5.26 rating 13 share ile 3. sırada yer alırken, AB’de ise 4.42 rating 11 share ile 4. sıraya konmuş...

“YEŞİL DENİZ”İN İSTİKRARLI GİDİŞATI!..

Trt1 ekranlarının iddialı dizilerinden “Yeşil Deniz”, dün ufak bir düşüş yaşamış olsa da kitlesini korumayı başarmış...

Geçtiğimiz hafta totalde 10’uncu AB’de ise 3. sırada yer alan dizi, bu hafta total grubunda 3 rating 7 share ile 11. sırada yer alırken, AB grubunda ise 5 rating 12 share alarak 3. sıradaki yerini korumuş.

Her hafta iddiasını konuşturan dizi, bakalım rakipleriyle girdiği kıyasıya rating savaşında bir adım daha öteye gidebilecek mi?..

“İSTANBUL SOKAKLARI” YÜKSELİŞTE!..

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına merhaba diyen “İstanbul Sokakları”, dün her iki grupta da hem sıralamada hem de rating-share’lerinde yükselişe geçmeyi başarmış...

Geçtiğimiz hafta totalde 21. sırada bulunan dizi, bu hafta 2.79 rating 6 share ile 16. sırada yer almış. AB grubunda da geçtiğimiz haftaya oranla 7 sıra yükselişe geçen “İstanbul Sokakları”, bu grupta ise 2.70 rating 7 share ile 10. sıraya konmuş...

Zor bir günde yarışa giren dizinin işi de şüphesiz bir hayli zor. Rating-share’lerinde yükselişe geçen dizi bakalım bu yükselişi önümüzdeki haftalarda da sergilemeye devam edip zirve yarışında “Paramparça”, “Kırgın Çiçekler” ve “Survivor”ın girdiği kıyasıya yarışa kendini dahil edebilecek mi?..

“AŞK YALANI SEVER”DEN BEKLENMEDİK DÜŞÜŞ!..

Geçtiğimiz ay izleyiciyle buluşan “Aşk Yalanı Sever”, yükselmesi beklenirken dün bir hayli gerilere düşmüş...

Geçtiğimiz hafta totalde 24’üncü AB’de ise 18. sırada yer alan dizi, bu hafta her iki grupta da izleyici kaybına uğramış. Totalde 1.60 rating 4 share alarak 31. sırada bulunan dizi, AB’de ise 1.18 rating 3 share alarak 34. sırada yer almış. AB’de geçtiğimiz haftaya oranla yaklaşık 1 rating’lik bir kayba uğramış...

“Aşk Yalanı Sever”le ilgili bir başka dikkat çeken nokta ise, dizinin her iki grupta da özetinin bile gerisinde kalması. Yeni bölümüyle kendi özetinin gerisinde kalan “Aşk Yalanı Sever”, görünen o ki seyirciye o duyguyu geçirmeyi başaramamış, ki ekranlarda tutamamış. Bakalım önümüzdeki haftalarda dizi nasıl bir çizgi içerisinde olacak?..

Rating analizlerimiz devam edecek…

 

MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN "RATING ANALİZİ" PROGRAMINDA YAPILAN ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERanaliz  tv  rating