UÇANKUÞ ÝHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU OZAN GÜVEN HAYVANLAR ALEMÝNÝN LÝDERÝ OLDU VE ONLARI UYANIÞA DAVET ETTÝ!..

ÜNLÜ OYUNCU OZAN GÜVEN HAYVANLAR ALEMÝNÝN LÝDERÝ OLDU VE ONLARI UYANIÞA DAVET ETTÝ!..

ÜNLÜ OYUNCU OZAN GÜVEN HAYVANLAR ALEMÝNÝN LÝDERÝ OLDU VE ONLARI UYANIÞA DAVET ETTÝ!..

Ozan Güven, Türkiye’nin evcil hayvanlar için yaratýlmýþ en geniþ çaplý mobil sosyal aðý olan Moofio’nun tanýtým filmi için mikrofon baþýna geçti.

Tam bir hayvansever olarak bildiðimiz dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Ozan Güven, Moofio’nun tanýtým filminde hayvanlar aleminin lideri Argus Finn olarak karþýmýzda. Ozan Güven’in sesiyle hayat bulan Argus Finn karakteri, hayvanlar aleminin lideri olarak tüm arkadaþlarýna sesleniyor ve onlarý bir uyanýþa davet ediyor: “Artýk gün dünyayý insanlýktan ele geçirme günüdür, artýk hayvanlarýn da bir sosyal aðý vardýr. Þimdi insanlar düþünsün!”. 

Türkiye’nin evcil hayvanlar için yaratýlmýþ en geniþ çaplý mobil sosyal aðý olan Moofio, hayvan sahibi ve hayvansever herkes için buluþma noktasý olmayý hedefleyen bir uygulama. Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama ile artýk evcil hayvanlarýmýzýn da kendilerine ait sosyal medya hesaplarý olabilecek. Uygulama içerisinde sahiplendirme, eþ bulma, kayýp hayvan ilaný, misafir ev bulma gibi evcil hayvanlar ve sahiplerinin hayatlarýný kolaylaþtýrmayý amaçlayan fonksiyonlar da bulunuyor.

Üç giriþimci genç, Can Aksoy, Efe Demirbað ve Tuðrul Çetintaþ bir araya gelerek Türkiye’nin en kapsamlý hayvan sosyal aðýný kýsa bir süre evvel duyurdu.

Moofio Kurucu Ortaklarýndan Can Aksoy konu ile ilgili olarak:

“Üç arkadaþ, evcil hayvan sahibi olmamýzýn da etkisiyle, bu alanda hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarýný karþýlayacak ve onlarýn birbirleri ile hem sosyalleþmelerini hem de birbirlerine yardým etmelerini saðlayacak bir platform olmadýðýný gördük. Daha derin araþtýrmalar yaptýðýmýzda Ýnternetin en önemli içerik kaynaklarýndan birinin hayvanlar olduðunu gördük ve buna evcil hayvan ürünleri sektörünün potansiyeli de eklenince bizim için ciddi bir iþ fikri ortaya çýkmýþ oldu.

Moofio, hayvan sahibi ve hayvansever herkes için buluþma noktasý olmayý hedefliyor. App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen uygulama ile artýk evcil hayvanlarýmýzýn da kendilerine ait sosyal medya hesaplarý olabilecek. Ayný zamanda uygulama içerisinde, sahiplendirme, eþ bulma, kayýp hayvan ilaný, misafir ev bulma gibi, evcil hayvanlar ve sahiplerinin hayatlarýný kolaylaþtýrmayý amaçlayan fonksiyonlar bulunuyor.

Hedefimiz, Türkiye’den dünya çapýnda bir sosyal medya markasý çýkarmak.

Moofio tanýtým videosunda tüm desteklerinden ötürü Sn. Ozan Güven’e çok teþekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETÝKETLERozan güven