UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! ALİ EYÜBOĞLU, MEVLÜT TEZEL VE TAYYAR IŞIKSAÇAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! ALİ EYÜBOĞLU, MEVLÜT TEZEL VE TAYYAR IŞIKSAÇAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! ALİ EYÜBOĞLU, MEVLÜT TEZEL VE TAYYAR IŞIKSAÇAN, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Ali Eyüboğlu - Milliyet Cadde

‘GÖÇ ZAMANI’ DİZİSİ 15. BÖLÜMDE BİTİYOR!..

Cuma günkü yazımın başlığı şuydu: “Göç Zamanı” geldi! 29 Nisan 2016 tarihli yazımın son cümlesi şöyleydi: “Göç Zamanı” birkaç hafta sonra “Final” yaparsa, kimse şaşırmasın. Müneccim değilim. Reyting okuması konusunda fena değilim.
Prime time kuşağında ekrana gelen bir yapımın devam edebilmesi için alması gereken asgari reyting ve share’in ne olduğunu bilirim. “Göç Zamanı” dizisini bekleyen sona dair analizimi de bu veriler ışığında yaptım.
Diziyi yayınlayan Star TV’den ya da “Göç Zamanı”nı çeken Limon Yapım’dan aldığım herhangi bir bilgiye dayanmıyordu o tespitim. Vahide Perçin’le Talat Bulut’un oynadığı “Göç Zamanı”nın ekran serüveni tam da tahmin ettiğim gibi oldu.
Bu salı (yarın) akşamı 13’üncü bölümü yayınlanacak dizi 15’inci bölümde “final” yapıp, ekrana veda edecek. Böylece “Göç Zamanı”, 13 bölümde 11 senarist değiştiren, 6 reytingle başladığı yolculuğunu 2 reytingle bitiren dizi olarak tarihe geçecek!

Mevlüt Tezel - Sabah Günaydın
SEKS SATMAZ!
Başrollerini İlhan Şeşen, Türkü Turan ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı 'Saklı' isimli film; vizyona girmeden önce sevişme sahnesiyle çok konuşulmuştu. Bunda Şeşen'in "Türkü'nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Bu yüzden öpüşme sahneleri beni zorladı" açıklamasının da etkisi çok oldu.
Bu açıklama ve o erotik sahne; internet sitelerinde o kadar çok tık aldı ki, siteler haberi günlerce sayfalarından indirmedi. Bu kadar çok haber olan, konuşulan ve tartışılan bir filmin çok izlenmesi gerekir, değil mi?
Öyle olmadı; 'Saklı'yı iki haftada sadece 489 kişi izledi. Aslında iki ailenin birbirleriyle kesişen saklı hayatlarını konu alan 'Saklı', bir dram filmi. Ancak o sahne o kadar çok konuşuldu ki, insanların aklında hep erotik çağrışımlara neden oldu. 'Saklı'nın düşük gişesi, 'seks satar' düşüncesinin geçerliliğini kaybettiğinin en son örneği.
Ünlü Pirelli Takvimi bile 2016 takviminde çıplak kadın fotoğrafı kullanmadı. Playboy dergisi çıplak kadın fotoğrafları kullanmama kararı aldı. Playboy'un CEO'su Scoot Flanders bu kararı açıklarken "Devir artık bir seks fotoğrafına bir tık ötede olduğumuz bir devir. Artık bunları geçmeliyiz" demişti.
İnternetin ışık hızına geçtiği, bu kadar yaygınlaştığı bir devirde çıplaklığa ulaşmak çok kolay.
Öte yandan bizde de öyle bir internet medyası var ki... Bunlar; cinsel içerikli en küçük sahneye ya da açıklamaya piranhalar gibi üşüşüp ve devamlı kullanarak sanki başka bir şey anlatılmıyormuş gibi filmleri itici yapıyor. 'Saklı'nın yaşadığı bu kötü tecrübeden sonra artık yerli sinemacılar, filmlerinde sevişme sahnesi varsa, bunu fragmana bile koymaktan çekinirler.

Tayyar Işıksaçan - Yeni Yüzyıl
BODRUM'DA KIYAMET KOPACAK!..

Yazın sıcak yüzü yavaş yavaş kendisini göstermeye başladı. İstanbul’da birçok mekan yeni sezon için tadilat, tamirat işlerini bitirdi bitirecek. Ramazan sonrası Temmuz başıyla kıyasıya bir rekabete sahne olacak. İstanbul gecelerinin en gözde beş mekanı sezona hazır. Ramazanda iftar saati ile başlayıp sahura kadar açık kalacaklar.
Asıl kızılca kıyamet Çeşme ve Bodrum’da kopacak. Yaz dönemi bu iki yazlık belde için rekabetin zirve yaptığı yerler. Bodrum’da bu yıl sadece işletmecilerin değil aynı zamanda ünlü isimlerin de eğlence piyasasında rekabetine sahne olacak. Geçen yıl işlettiği beach de rüştünü ispat eden Hande Yener’e bu yıl rakipler geliyor.
Berksan ve Hadise bu yıl Bodrum'da isimlerini de ortaya koyarak beach ve kulüp işletecekler. Bu rekabetten kimin galip geldiğini görmek için sezonu görmek lazım.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları