UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİKAHI İSTANBUL’DA KIYAN TARKAN DÜĞÜNÜ NE ZAMAN VE NEREDE YAPACAK!.. İŞTE AYRINTILAR VE NİKAHTAN FOTOĞRAFLAR…

NİKAHI İSTANBUL’DA KIYAN TARKAN DÜĞÜNÜ NE ZAMAN VE NEREDE YAPACAK!.. İŞTE AYRINTILAR VE NİKAHTAN FOTOĞRAFLAR…

NİKAHI İSTANBUL’DA KIYAN TARKAN DÜĞÜNÜ NE ZAMAN VE NEREDE YAPACAK!.. İŞTE AYRINTILAR VE NİKAHTAN FOTOĞRAFLAR…

Geçtiğimiz Cuma günü beş yıldan bu yana aşk yaşadığı, fanlarından Pınar Dilek ile Tarabya’daki evinin bahçesinde 40 kişinin katıldığı sade bir törenle nikah kıyan megastar Tarkan’ın, düğünü kız tarafının yaşadığı Almanya’nın Köln şehrinde bu cuma günü (6 Mayıs Cuma) yapacağı öğrenildi.  

Tarkan, nikah hazırlıklarını gizli saklı sürdürdü. Megastar, bu sabah saat 07.00 sıralarında basın bülteniyle müstakbel eşiyle nikahlandığını basınla paylaştı.

 

40 KİŞİ İLE SADE BİR TÖREN

Tarkan, 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile mutlu sona adım attı. 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı ... Ünlü sanatçı, uzun süredir birlikte olduğu gurbetçi sevgilisi Pınar Dilek ile aile arasında düzenlenen törenle yüzükleri taktı. Megastar'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen törene; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

EVİNİ MUMLARLA SÜSLEDİ

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için beş özel koruma görev yaptı.

YABANCI MÜZİKLER ÇALINDI

Tarkan ve Pınar Dilek; tören için cuma sabahı hazırlıklara başladı. 18.00'de başlayan yemekte dünyaca ünlü sanatçıların eserleri çalındı. Yemekten sonra yüzükleri takılan ikili, dans etti. Konuklar, sabaha karşı 03.00'te evden ayrıldı.

GAZETECİLERLE KOVALAMACA

Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi. Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Dilek Ailesi'ni taşıyan araca eskort eşlik etti. Araç, The Grand Tarabya Hotel'e giden minibüsü takip eden gazetecilerin önüne kesip fotoğraf çekilmesini engellemeye çalıştı.

GEÇ SAATLERE KADAR SÜRDÜ

Tarkan, tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi. Ailesiyle gecenin kritiğini yapan Tarkan; annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan'ı kapalı garajdan uğurladı. Audi A6 marka araç ile evden ayrılan Tevetoğlu Ailesi, gazetecilerin görüntü aldığı sırada kahkaha attı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtarkan  pınar dilek