UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI SONER SARIKABADAYI YENİ SİNGLE ÇALIŞMASIYLA İLGİLİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ! MURAT BOZ’UN “JANTİ” ALBÜMÜYLE İLGİLİ BAKIN NE DEDİ?..

ÜNLÜ ŞARKICI SONER SARIKABADAYI YENİ SİNGLE ÇALIŞMASIYLA İLGİLİ MÜJDELİ HABERİ VERDİ! MURAT BOZ’UN “JANTİ” ALBÜMÜYLE İLGİLİ BAKIN NE DEDİ?..

ÜNLÜ ŞARKICI SONER SARIKABADAYI YENİ SİNGLE ÇALIŞMASIYLA İLGİLİ  MÜJDELİ HABERİ VERDİ! MURAT BOZ’UN “JANTİ” ALBÜMÜYLE İLGİLİ BAKIN NE DEDİ?..

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı liseler arası müzik yarışmasına katıldı. Yarışacak gençlere gönülden destek verdiğini açıklayan sanatçı liseler arası müzik yarışmasında daha önce “umut vadeden genç yetenek” ödülü aldığını açıkladı. Soner Sarıkabadayı gençlere büyük umut beslediğini ve güvendiğini söyledi. Ünlü sanatçı; “gençlere her fırsatta destek oluyorum” diyerek gençlere verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Soner Sarıkabadayı yeni single projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sarıkabadayı 2 tane single çalışması yapacağını ve Mayıs'ın 20'si gibi çalışmasının müzik severlerle buluşacağını sözlerine ekledi. Ünlü sanatçıya Murat Boz'un yeni albümü “Janti” hakkında fikirleri sorulduğunda Soner Sarıkabadayı’nın “Janti” albümüne “Bi Dünya” sarkısıyla destek verdiği ortaya çıktı. Sarıkabadayı Murat Boz'un janti albümünün çok çalışılmış bir albüm olduğunu söyleyerek janti albümünü beğendiğini ifade etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsoner sarıkabadayı  ALBÜM