UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RADYO MÜZİK’TE REFİK SARIÖZ’ÜN KONUĞU OLAN KEREMCEM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI!..

RADYO MÜZİK’TE REFİK SARIÖZ’ÜN KONUĞU OLAN KEREMCEM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI!..

RADYO MÜZİK’TE REFİK SARIÖZ’ÜN KONUĞU OLAN KEREMCEM MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI!..

Keremcem; Radyo Müzik Rings Avm stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu. Programda öne çıkan başlıklar şöyle; 

“Dizi sektörünün düzelmesi lazım”

“Oyunculuk şöyle başladı; ‘Aşk Oyunu’ dizisi yapımcısı Fatih Aksoy, beni bir televizyon programında görüp acaba bir senedir aradığımız başrol bu olabilir mi diye görüşmeye çağırdı. Ben de kabul ettim. İyi ki de kabul etmişim. ‘O Hayat Benim’ dizisi de çok güzel devam ediyor. Pazar gününün birincisi. Şu an 93. bölümü çekiyoruz. Çok fazla yurt dışı, şehir dışı çekimleri oluyor o yüzden baya koşturmalı geçiyor. Seyreden herkese teşekkür ediyoruz. Senaryo Cumartesi günü geliyor, akşamı çekime başlıyoruz, 6 günde çekiyoruz ve Pazar yayınlanıyor. İnsani koşullar olmuyor 140 dakika çekim yapmak. Sektörün kendisinin düzelmesi lazım. Ben ‘Aşk Oyunu’ dizisine ilk başladığımda 90 dakikaydı diziler. Şimdi bu kadar uzun olunca bir bölümde bir sürü şey oluyor. Dizi senaryoları ilk geldiğinde hikayenin ne kadar sürdürülebilir olduğuna, karakterlerin ne kadar gerçekçi olduğuna bakıyorum. Benim canlandıracağım karakterin bana ne kadar uygun olduğuna bakıyorum. Tabi yönetmeni, yapım şirketi de önemli.”

“Müziğe her zaman ihtiyacımız var”

“Biz müziği biraz saygısızlıkla anıyoruz. Alışkanlıklar, dini inanmışlıklar var. Mezarlığın yanından geçerken müziğin sesini kısarız. Sanki müzik orada bir saygı kriteri. Aslında müziğe her zaman ihtiyacımız var. Savaş zamanında bile müzik her zaman insanların kurtarıcısı olmuştur.”

“Sinemada olmayı çok istiyorum”

“Sinema filmi teklifi gelsin diye bekliyorum çünkü sinemada olmak çok istiyorum. Bir kere ‘İksir’ diye bir filmde oynadım. Seslendirmelerim var, sinemada olmayı seviyorum ama diziye 2 ay ara verdiğimiz için yoğun bir tempom var. Yine de güzel bir hikaye görürsem ve beni isterlerse hayır diyebileceğimi sanmıyorum.”

“Kendi şarkımı söyleme takıntım yok”

“Yeni şarkım ‘Biri mi Var’ Gülden Mutlu şarkısı. Gülden Mutlu son zamanların en iyi söz yazarlarından biri. Bana şarkıyı ilk getirdiğinde çok sevdim. Hazırlamamız 6 ayı aldı. Kendi şarkımı söyleyen bir adam olma takıntım yok, güzel olan her şarkıyı söyleyebilirim.  Hem tarz olarak hem şarkının çıktığı kalp olarak farklı isimlerle çalışmayı seviyorum.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkeremcem  radyo müzik  refik sarıöz