UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOKE EDEN GELİŞME! İBRAHİM TATLISES, BU AKŞAM 27 YIL SONRA DİLAN ÇITAK'IN KIZI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ!..

ŞOKE EDEN GELİŞME! İBRAHİM TATLISES, BU AKŞAM 27 YIL SONRA DİLAN ÇITAK'IN KIZI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ!..

ŞOKE EDEN GELİŞME! İBRAHİM TATLISES, BU AKŞAM 27 YIL SONRA DİLAN ÇITAK'IN KIZI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ!..

Uçankuş Tv'nin  "İki Kadın Arasında" programında bu akşam İbrahim Tatlıses'in saat 20.00 sıralarında sosyal medyadan yaptığı  bomba itirafı masaya yatırıldı. Bu şok gelişme günlerce konuşulacak.

Şarkıcı Dilan Çıtak, yaklaşık dört sene önce İmparator İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu iddiasıyla gündeme gelmiş ve ortalık uzun süre bu dedikoduyla çalkalanmış ancak Tatlıses, bu olay hakkında tek bir kelime dahi etmemişti.

Ta ki, bu akşama kadar...

Tatlıses, bu akşam mangal yaparken çektirdiği fotoğrafın altına çok konuşulacak şu satırları yazdı:

“Ciğerci Ahmede, Zemmenin oğluyam, şehriyeci Zemme'nin torunuyam... Ahmed Salim'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in yani İDO'nun, Elif ADA'nın BABA'sıyam... Var mı be Ötesi? Aslını inkar eden, bizden sayılmaz...!!! Bu güne kadar yazdınız çizdiniz işte hayatımın bütün özeti budur!!!!

Bu mesajla birlikte  İbrahim Tatlıses, tam 27 yıldır inkar ettiği gerçeği dosta düşmana ilan etti ve 1980’li yılların sonunda bir film setinde tanıştığı Işıl Kundakçı’dan dünyaya gelen kızı Dilan'ı çocuğu olarak kabul ettiğini açıkladı. İbrahim Tatlıses bugüne kadar hep altı çocuğu olduğunu açıklıyordu. Bu itirafından sonra ise yedi çocuğu olduğunu kabul etmiş oldu. 

Peki İbrahim Tatlıses'i yıllar sonra bu noktaya getiren gelişme neydi? 

Uçankuş Tv'nin "İki Kadın Arasında” programında bu soruya yanıt arandı. Çünkü şarkıcı Dilan Çıtak bu sabah Erol Köse ile SacitAslan'ın Tvem'de sunduğu "Her Şeyi Konuşalım" programına konuk olmuştu ve program boyunca Tatlıses'in adı bir kez bile konu edilmemişti.

“İki Kadın Arasında” Programında da ünlü sanatçının Instagram sayfasından akşam saatlerinde  fotoğrafın altına" Aslını inkar eden, bizden sayılmaz...!" yazarak kızı olduğunu ilk kez kabul ettiği Dilan Çıtak'a böylece gönderme yaptığı konuşuldu.

UÇANKUŞ TV'DE YAPILAN AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


 

 



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim tatlıses  dilan çıtak