UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! OYA DOĞAN, MUSTAFA DOĞAN, SİNA KOLOĞLU VE YÜKSEL AYTUĞ, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! OYA DOĞAN, MUSTAFA DOĞAN, SİNA KOLOĞLU VE YÜKSEL AYTUĞ, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! OYA DOĞAN, MUSTAFA DOĞAN, SİNA KOLOĞLU VE YÜKSEL AYTUĞ, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Oya Doğan - Vatan Makaron

AŞKA ULAŞMAK İÇİN HER YOL MUBAHTIR

Siz birini seviyorsanız söylemekten çekinmeyin. Ama ilan-ı aşkınıza rağmen karşı taraf size sevmiyorsa çekin gidin! Tabii ki bunu ben söylüyorum. Konu bir diziyse isteseniz de gidemezsiniz. Yoksa ortaya o dizi çıkmaz. Hayat Şarkısı dizisinin Hülya’sı aslında anlatmaya çalıştığım. 8 yaşında aşık olduğu Kerim’le evlenmek için yapmadığı kötülük, almadığı risk kalmadı. İşin tuhaf yanı, ilk bölümde ne kadar antipatik bir Hülya izlediysek, sonrasında ona hak verdiğimiz bir kadına dönüştü. Kerim’i dize getirmek için yapmadığı kalmadı. Sonunda da Kerim ona aşık oldu. Böylece Hayat Şarkısı bize alt metninde; aşka ulaşmak için her yol mubahtır demiş oldu.

Mustafa Doğan - HT Magazin

PAPATYA FALI!..

‘Muhteşem Yüzyıl’daki muhteşem performansının ardından Halit Ergenç’in nasıl bir projede yer alacağı büyük merak konusuydu. Başrolü kiminle paylaşacağı, aynı başarıyı yakalayıp yakalamayacağı da öyle. Nihayet yeni işi şekillenmeye başladı. Türk-Arap ortaklığındaki O3 Prodüksiyon’un şemsiyesi altına giren oyuncu, yine bir dönem işiyle izleyici karşısına çıkacak. Proje, Ergenç’i ‘Muhteşem Yüzyıl’ın uygulayıcı yapımcısı Nermin Eroğlu ve yönetmenleri Yağmur-Durul Taylan kardeşlerle yeniden bir araya getirecek. Kod adı ‘İzmir 1918’ olan dizide, İzmir’in kurtuluşunda büyük rol oynayan bir halk kahramanını canlandıracak oyuncu. Tabii işin içinde her zamanki gibi aşk da olacak. Peki Ergenç, kiminle aşk yaşayacak?

ORTADOĞU FAKTÖRÜ…

Resmi bir açıklama yapılmadığından medyamız bu konuda papatya falı açmış durumda... İsimler havada uçuşuyor;
Cansu Dere, Nurgül Yeşilçay, Bergüzar Korel, Songül Öden, Birce Akalay, Aslıhan Gürbüz... Baştan söyleyeyim, Nurgül Yeşilçay, Birce Akalay ve Aslıhan Gürbüz’ün hiç şansı yok. Çünkü yapım şirketi dolayısıyla bu projenin bir tarafı Arap ve haliyle Ortadoğu pazarı da düşünülerek bir seçim yapılacak. Geriye Cansu Dere, Bergüzar Korel ve Songül Öden kalıyor.

Ergenç, daha önce bu üç isimle de kamera karşısına geçti. Eşi Korel’le ‘Binbir Gece’de ve ‘Muhteşem Yüzyıl’da, Dere ile ‘Muhteşem Yüzyıl’da ve ‘Acı Aşk’ filminde, Öden'le de yine ‘Acı Aşk’ta oynadı. Bu üçlüden beni en çok heyecanlandıran isim Bergüzar Korel. Zaten Ergenç de eşiyle oynamak istediğini beyan etmişti. İkiliyi yeniden bir projede izlemek keyifli olabilir. İkinci en güçlü aday ise Songül Öden. Zira Ergenç-Öden birlikteliği, Ortadoğu’da büyük ses getirir. İsim çok yakında netleşecek. Bakalım yapımcının kararı ne yönde olacak...

Ömür Gedik - Hürriyet Kelebek

Birinci yarın Beyaz Show'da

Jürisinde olmaktan büyük keyif aldığım, Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde 19 yıldır aralıksız yapılan 'Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması' yarın Volkswagen Arena'da yapılıyor. Yarışmanın geçen haftalarda Kıbrıs’ta yapılan ön seçmelerinde gerçekten çok zorlanmıştık. Kıbrıslı liseliler o kadar iyiydiler ki, finalisti belirlemek zor oldu. Sadece Kıbrıs değil, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde 60 ilden 446 lise yarıştı. Yarın, ben, Özkan Uğur, Teoman, Harun Tekin, Tarkan Gözübüyük’ün de aralarında olduğu jüri, 30 okulun performanslarını izlerken eminim yine çok zorlanacağız. Müzik stüdyosu, para ve burslarla ödüllendirilecek yarışmacılardan icra dalı birincisine bu yıl bir de sürpriz var. Birinci gelen grup yarın gece Kanal D’de Beyaz Show’a konuk olacak ve bizden aldıkları alkışı ve birinciliği milyonlarla paylaşacak.

Yüksel Aytuğ - Sabah Günaydın

BOYACI KÜPÜ GİBİ!..

Star'da cumartesi günü yeni bir dizi başladı, Hanımköylü... İçinde yine binbir klişe ile yüklü... Yeşilçam'da tutmuş ne kadar film varsa, hepsinden bir tutam serpmişler içine. Bir de öylesine bir renk cümbüşü var ki, insanın içi kalkıyor. Birileri şöyle demiş olmalı:
'Millet ekranda cafcaflı renklerden hoşlanıyor. Diziyi mümkün olduğu kadar renge bulayın!'
Ve ortaya boyacı küpüne daldırılıp çıkarılmış bir dizi çıkmış. Köy kahvesinin her bir sandalyesi bile farklı renk. Evlerin doğramaları fosforlu renge boyanmış. Hele o köylü kızların kıyafetleri... Kızlar az sonra folklor gösterisine çıkacakmış gibi giyinmişler. Allı morlu yemeniler, cırtlak kırmızı cepkenler, kanarya sarısı mintanlar...
Bir de İç Ege şivesi ilgi görüyor ya, ortaya öylesine zorlama bir konuşma şekli çıkmış ki, senaristlerin ekstra espri yazmasına ihtiyaç kalmamış. Kızlar bütün günlerini internet başında geçiriyor, hatta internetten badminton raketi alıp, evin avlusunda oynuyorlar. Ama hâlâ 'Gelipduru, gidipduru' diye konuşuyorlar. Olayların geçtiği köyün ismi Saklıköy! Gerçekten de bunca zamandır nerede saklanmış bu köy?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarları