UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEGASTAR TARKAN KURAL BOZMADI! ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORULARA BAKIN NASIL YANIT VERDİ?..

MEGASTAR TARKAN KURAL BOZMADI! ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORULARA BAKIN NASIL YANIT VERDİ?..

MEGASTAR TARKAN KURAL BOZMADI! ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORULARA BAKIN NASIL YANIT VERDİ?..

Son albümü ‘Ahde Vefa’ ile müzik piyasasına muhteşem bir albüm ile geri dönüş yapan Tarkan’ın albümü kısa sürede dilden dile dolaştı. Geçtiğimiz gün Ulus’taki stüdyosundan çıkarken görüntülenen Tarkan, röportaj vermek istemeyince basın mensuplarına öpücük yollamakla yetindi.

Tarkan’ın 11 Mart'ta piyasaya çıkan  “Ahde Vefa” albümü kısa sürede dilden dile dolaştı ve müzik otoritelerinden tam not aldı. Sanatçının Türk Sanat Müziği albümüyle 6 yıl aradan sonra müzik piyasasına geri dönüş yapması hayranlarını da heyecanlandırdı. Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Hülya Avşar gibi ünlü isimler de Megastar Tarkan’ın ‘Ahde Vefa’ adlı albümünü çok beğendiklerini dile getirdi. Megastarı son olarak Ulus’taki stüdyosundan çıkarken görüntülüyoruz. Arabasını stüdyosunun kapısına sıfır yanaştıran Tarkan, muhabirlerin röportaj yapma isteklerine her zamanki gibi öpücük yollayarak karşılık veriyor. 

Muhabirler, Megastara harıl harıl üzerinde çalıştığı yeni pop albümü hakkında sorular soruyor ancak Tarkan, sessizliğini koruyor ve ser verip sır vermiyor. Röportaj vermek istemeyen Tarkan, basın mensuplarının yoğun isteği karşısında sadece tebessüm etmeyi tercih ediyor. 

Tarkan, son olarak sevgilisi Pınar Dilek ile nisan ayında evleneceği haberleriyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz Şubat ayında Ulus’taki stüdyosundan çıkarken muhabirler sanatçıya özel hayatıyla ilgili sorular sormuş, megastar yine sadece öpücük yollayarak cevap vermişti. 

Megastar, yine kural bozmuyor ve sessiz sedasız gecenin karanlığında kayboluyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtarkan