UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU İSMAİL FİLİZ, ŞAFAK SEZER'İN SON DURUMUYLA İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI!..

ÜNLÜ OYUNCU İSMAİL FİLİZ, ŞAFAK SEZER'İN SON DURUMUYLA İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI!..

ÜNLÜ OYUNCU İSMAİL FİLİZ, ŞAFAK SEZER'İN SON DURUMUYLA İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ AÇIKLADI!..

Oyuncu-yapımcı İsmail Filiz, meslektaşı Şafak Sezer'in sağlık durumuna ilişkin, "Şafak abi hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun yaşayan bir insan. Çok yakın bir arkadaşını kaybettiği için sinirleri biraz bozulmuş olabilir, aldığım bilgiye göre bugün de evine çıkıyor, normal hayatına devam edecek." dedi.

Filiz,  yaptığı açıklamada, "Şafak Sezer sinir hastanesine yatırıldı" şeklinde yer alan haberlerden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ailesiyle görüştüğünü ve durumu hakkında bilgi aldığını anlattı.    

 Sezer'in yakın bir arkadaşının hayatını kaybetmesi üzerine moral bozukluğu yaşadığını aktaran Filiz, "Hepimiz insanız ve duygularımız var. Sevdiğimiz insanları kaybetmenin acısı çok büyük olabiliyor bazen. Şafak abi de hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun yaşayan bir insan. Çok yakın bir arkadaşını kaybettiği için sinirleri biraz bozulmuş olabilir, aldığım bilgiye göre bugün de evine çıkıyor, normal hayatına devam edecek." ifadesini kullandı. 

Medyaya yansıyan haberleri görünce şaşkınlık yaşadığını söyleyen Filiz, haberlerin veriliş tarzını eleştirerek, şu değerlendirmeyi yaptı:    

"Üzgün bir insanı 'sinirden hastanelik oldu' şeklinde haberlerle yıpratmaya çalışmayı, üzgünlük halini bu şekilde yansıtmaya çalışmayı doğru bulmuyorum. İnsanız ve duygularımız var. Yakınlarımızı kaybettiğimiz zaman moralimizin bozuk olması gayet normal. Ailesi de bu duruma çok üzüldü. İnsanların zor zamanlarında onları yıpratmaya yönelik haberler çıkması en çok insanlık adına üzüntü verici."   

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞAFAK SEZER  İSMAİL FİLİZ