UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

APPLE’IN MERAKLA BEKLENEN MODELİ İPHONE 7 BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLERLE GELİYOR!..

APPLE’IN MERAKLA BEKLENEN MODELİ İPHONE 7 BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLERLE GELİYOR!..

APPLE’IN MERAKLA BEKLENEN MODELİ İPHONE 7 BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLERLE GELİYOR!..

iPhone 7’nin tanıtımına daha uzun bir süre olmasına rağmen çıkan en son haberler telefonda radikal değişikliklere gidileceğini gösteriyor. Yılın merakla beklenen telefonlarından iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Eylül ayına kadar mobil dünyasında gündemi meşgul etmeyi sürdürecek akıllı telefonların suya ve toza karşı dirençli bir yapıda olacağı uzun süreden beri dillendiriliyor. Son gelişmeler iPhone 7’nin suya dayanıklı bir kasaya sahip olacağı iddialarını güçlendiriyor. Çin menşeli Storm  isimli sitenin iddiasına göre Apple, iPhone 7 ailesini suya ve toza karşı korumak için home butonunda radikal bir değişime imza atacak.

iPHONE 7 SUYA VE TOZA DAYANIKLI OLACAK

iPhone ile özdeşleşen fiziksel home butonu iPhone 7'de bu defa dokunmaya duyarlı bir hale getirilecek. Dokunmaya duyarlı home butonu Android ve Windows Phone ekosistemlerinde yıllardan beri kullanılıyor.

iPhone 7 ailesine IP68 sertifikası kazandırma yolunda önemli aşamalardan birini oluşturan dokunmaya duyarlı home butonunun, tasarım noktasında bir değişime uğrayıp uğramayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Sektörün güvenilir kaynakları arasında gösterilen DigiTimes sitesi de yine kısa süre önce iPhone 7’nin suya ve toza karşı dayanıklı olacağı yönünde iddialarda bulundu. Hatta siteye göre iPhone 7’nin test sürecinde üçüncü aşama tamamlanmış durumda.

iPHONE 7 DOKUNMATİK HOME BUTONUYLA GELİYOR

iPhone 7’nin genel anlamda iPhone 6 tasarımını sürdürmesi bekleniyor, ancak yine de iki telefonu birbirinden ayırt eden önemli detaylar olacak. Daha ince ekran çerçeveleri ve dokunmaya duyarlı home butonunun tasarımda odak noktasını oluşturacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Anten şeritlerinin yeniden konumlandırılması ve 3.5mm’lik kulaklık girişinin kaldırılacak olması yine iPhone 7’nin ayırt edici özelliklerinden olacak. iPhone 7'de ayrıca mat siyah renk seçeneğinin de olacağı gelen haberler arasında.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAPPLE  IPHONE