UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BU KIZ BENİ TERK ETME DİYE AĞLAR MI, AŞK ACISI ÇEKER Mİ… OYNAR, ZIPLAR, FOLLOW ME DER EN FAZLA… BEN NEYSEM OYUM!..”

“BU KIZ BENİ TERK ETME DİYE AĞLAR MI, AŞK ACISI ÇEKER Mİ… OYNAR, ZIPLAR, FOLLOW ME DER EN FAZLA… BEN NEYSEM OYUM!..”

“BU KIZ BENİ TERK ETME DİYE AĞLAR MI, AŞK ACISI ÇEKER Mİ… OYNAR, ZIPLAR, FOLLOW ME DER EN FAZLA… BEN NEYSEM OYUM!..”

Plato MYO’lu öğrencilerle interaktif bir söyleşi gerçekleştiren Ece Seçkin, kariyerinden özel hayatına kadar pek çok ayrıntıyı öğrencilerle paylaştı.

Mesleki yüksekokul eğitimi alanında lider konumdaki Plato Meslek Yüksekokulu, genç popçu Ece Seçkin’i ağırladı. Yaklaşık 1 saat boyunca söyleşi gerçekleştiren ve soruları yanıtlandıran Ece Seçkin, öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Şarkıcılık kariyerinin başlangıcından bugüne uzanan başarısını ve çalışmalarını öğrencilerle paylaşan Ece Seçkin, özel hayatından beslenme düzenine kadar pek çok merak edilen soruyu yanıtlandırdı. Öğrencilerle interaktif bir söyleşi gerçekleştiren Ece Seçkin’e söyleşi sonrasına çiçek ve plaket takdim edildi.

“Slow şarkı söylemek için çok fena terkedilmem lazım”

“Hoşuna mı Gidiyor”, “Aman Aman” ve “Follow me” gibi hareketli parçalarıyla ön plana çıkan Ece Seçkin, öğrencilerin slow şarkı yorumlamayı düşünüp düşünmediği sorusu üzerine; imajının ve kişiliğinin durgun ve slow şarkılara uygun olmadığını söyledi. Slow şarkı söylemesi gerektiğiyle ilgili çok fazla talep aldığını dile getiren Ece Seçkin, “Yaptığım müziğin inandırıcı olmasını istiyorum. Kliplerime bir bakın. Bu kız beni terk etme diye ağlar mı, aşk acısı çeker mi… Oynar, zıplar, follow me der en fazla… Ben neysem oyum. Belki slow şarkılar için zamana ihtiyacım var ya da çok fena terk edilmem lazım” diye konuştu.

“Mutfağa çok meraklıyım; lazanyayı iyi yaparım”

Sağlıklı beslenme konusuyla çok ilgili olduğunu belirten Ece Seçkin, bir öğrencinin en iyi yaptığınız yemek nedir sorusu üzerine; mutfak sırlarını paylaştı. Mutfağa aşırı derecede meraklı olduğunu ifade eden Ece Seçkin, “Asistanım eğitimli profesyonel bir aşçı. Birlikte yemekler yapıyoruz çoğu zaman. Ama ben en iyi lazanya yaparım. Çorbaları da iyi yaptığım söylenir. Kafamdan uydurarak çorba tarifleri oluşturuyorum. Brokoli diyerek kabak çorbası içirdiğim çok oluyor. Gluten yemem diyenlerin yemeğine iyice un koyuyorum glutensiz yemek yaptım diyorum. Ancak uzun zamandır diyet yemeklerin dışına çıkmıyorum ne yazık ki” diye konuştu.

“Her yıl İbiza’ya David Guetta’yı dinlemeye gidiyorum”

Yakın zamanda 4 şarkılık bir maksi single’ının çıkacağının müjdesini veren Ece Seçkin, single sonrası albüm hazırlığına girişeceğinin bilgisini de öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin ingilizce bir şarkı seslendirmeyi düşünüp düşünmediği sorusu üzerine; önümüzdeki zamanlarda ingilizce bir şarkı söylemek istediğini belirten Ece Seçkin, Türk müzik piyasasının buna hazır olmadığını ancak ingilizce şarkılar yorumlamayı çok istediğini söyledi. Türkiye’de düet yapmak istediği herhangi bir ünlünün bulunmadığını aktaran Ece Seçkin, bu konuda çok istekli bir hayranıyla birlikte bir düet yapmak isteyebileceğini söyledi. Yurt dışında beğendiği DJ’lerin kimler olduğu sorusunun üzerine, her yıl İbiza’ya David Guetta’yı dinlemeye gittiğini dile getiren Seçkin, Armin Van Buuren’i de severek takip ettiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece seçkin  pmyo  plato