UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SANATÇI FERHAT GÖÇER SAYESİNDE GENÇLER PAZARTESİ SENDROMUNA ELVEDA DİYECEK!..

ÜNLÜ SANATÇI FERHAT GÖÇER SAYESİNDE GENÇLER PAZARTESİ SENDROMUNA ELVEDA DİYECEK!..

ÜNLÜ SANATÇI FERHAT GÖÇER SAYESİNDE GENÇLER PAZARTESİ SENDROMUNA ELVEDA DİYECEK!..

Ferhat Göçer, canlı yayın platformu YouNow’da yayınlanan Pazartesi Sendromu programında genç yeteneklerle buluşuyor, kendi eserlerini üretenlerin MSG(Musiki Eseri Sahipleri Meslek Grubu) üyesi olmalarını sağlıyor.

Pazartesi Sendromu, canlı yayına konuk alma imkânı sunan yeni platform YouNow üzerinden yayınlanıyor. Sohbet, müzik ve eğlencenin hâkim olduğu Pazartesi Sendromu’nda Ferhat Göçer, her pazartesi günü saat 21.00’da sevenleri ile buluşuyor. Ferhat Göçer, YouNow ile izleyicilerini görüntülü ve sesli olarak Pazartesi Sendromu programına konuk ediyor.

Ferhat Göçer, on binlerce kişi tarafından izlenen programında genç yetenekleri canlı yayınına konuk alarak dinliyor ve onlarla sohbet ediyor. Ayrıca kendi bestesini yapan, sözlerini yazan müzisyenlerin MSG üyesi olması için onlara yardımcı oluyor. Böylece genç yetenekler beste ve sözlerinden doğacak haklarını Türkiye’de ve tüm dünyada koruma altına alabilmek için önemli bir adım atmış oluyorlar.

Pazartesi Sendromu Programı’nda Ferhat Göçer, sohbetin yanı sıra izleyicilerinden aldığı istek parçaları da söyleyerek bir müzik ziyafeti yaşatıyor. Ferhat Göçer ile Pazartesi Sendromu programını izlemek için YouNow uygulamasını akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilir veya www.younow.com/ferhatgocer linkine girebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferhat göçer  younow