UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKONOMİST VE TOPLUM SAĞLIĞI UZMANI SİBEL GÜNGÖR'DEN ANNELERİ VE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK İKİ KİTAP!..

EKONOMİST VE TOPLUM SAĞLIĞI UZMANI SİBEL GÜNGÖR'DEN ANNELERİ VE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK İKİ KİTAP!..

EKONOMİST VE TOPLUM SAĞLIĞI UZMANI SİBEL GÜNGÖR'DEN ANNELERİ VE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK İKİ KİTAP!..

Ekonomist ve toplum sağlığı uzmanı Sibel Güngör, hem çocukların daha sağlıklı ve beslenme alışkanlıkları açısından iyi bir geleceğe ulaşması hem de anne ve anne adaylarını bilinçlendirmek için çok faydalı iki kitap yayınladı.

Yaptığı derin araştırmalar ve aldığı eğitimden yararlanarak çıkardığı “Neşeli Tabaklar” ve “Bebeğimin Beslenme Kitabı” adlı kitaplar okuyuculara sağlıklı beslenme ve yaşam alışkanlıkları, anne sağlığı ve beslenmesi konusunda ayrıntılı bilgiler veriyor.

Ülkemizin her bölgesinde seminer ve söyleşilere katılan Sibel Güngör, sağlıklı beslenmenin ve sağlıklı besinleri tüketmenin günümüzde artan fazla kilo ve obezite ile savaşabilmek için giderek önem kazandığını, çevremizde geçmişe göre şişman ve obez daha fazla yetişkin ve çocuk gördüğümüzü, okullarda ve parklarda daha fazla şişman ve obez çocuk ve gençle karşılaştığımızı, sağlıksız beslenmenin bireye ve topluma getirdiği yüklerin arasında fazla kilo ve obeziteyle bağlantılı kronik hastalıkların var olduğunu, tüm bunların sağlık ekonomisinin üzerindeki yükü de arttırdığını her fırsatta dile getiriyor.

“Bebeğimin Beslenme Kitabı”, annelere bebeklerini hangi gıdalar ile beslemesi gerektiğinin yanı sıra, “nasıl beslendirilmeli?” sorusuna da yanıt vererek; “Bebekleri dinleyerek ve anlayarak yedirmek çok önemli. Yavaş ve sabırlı davranarak yedirmeli, ısrarcı davranılmamalı. Konuşarak, göz kontağı kuraral, kendi kendilerine yemek yemelerine izin vererek, bebeklerin yemek yemeyi sevmelerine yardımcı olabiliriz.” diyor.

“Neşeli Tabaklar” kitabında ise “Sağlıklı olan sıkıcı değil ki” diyerek çocuklara faydalı gıdaları nasıl eğlenceli bir şekilde sunabileceğinizi anlatıyor.

Çocuklarınızı daha sağlıklı beslenemek ve iyi bir gelecek hazırlamak istiyorsanız, Sibel Güngör’ün “Neşeli Tabaklar” ve “Bebeğimin Beslenme Kitabı”nı tüm D&R mağazalarında bulabilirsiniz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsibel güngör