UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR 1918’DE HALİT ERGENÇ’İN YANINA KİM GELECEK? BERGÜZAR KOREL, CANSU DERE YA DA NURGÜL YEŞİLÇAY?..

İZMİR 1918’DE HALİT ERGENÇ’İN YANINA KİM GELECEK? BERGÜZAR KOREL, CANSU DERE YA DA NURGÜL YEŞİLÇAY?..

İZMİR 1918’DE HALİT ERGENÇ’İN YANINA KİM GELECEK? BERGÜZAR KOREL, CANSU DERE YA DA NURGÜL YEŞİLÇAY?..

‘Halit Ergenç’ televizyondaki yeni işi ‘İzmir 1918’ de yanına Bergüzar Korel’i istedi. Bakalım ‘Gecenin Kraliçesi’nde Meryem Uzerli’yle aradığını bulamayan 03 yapım, Ergenç’in bu dileğini yerine getirecek mi?

Geçtiğimiz hafta içinde, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gazetecilerle ayaküstü yaptıkları sohbette  ‘artık zamanı geldi’ diyerek beraber oynamak istediklerinin sinyalini vermişlerdi.

Bilindiği üzere tecrübeli oyuncular ‘Binbir Gece’ döneminde birlikte kamera karşısına geçmiş hatta ilişkileri de bu yapımla eş zamanlı olarak başlamıştı.

HALİT ERGENÇ SAFINI BELLİ ETTİ

Şimdi aradan bunca yıl geçtikten sonra ikili yeniden bir arada kamera karşına geçmelerinin zamanının geldiğini düşünüyor! Ergenç, "Ben tabii ki yanımda Bergü'yü isterim. En son 2006'da ' Binbir Gece'de oynamıştık. Onunla tekrar oynamayı çok isterim" diyerek safını çok net biçimde belli etmiş oldu. 

CANSU DERE BİR BAŞKA BAHARA MI?

Peki ‘03 yapım’ şirketi bu temenniye nasıl bakacak? Halit Ergenç’in, Cevat adında bir halk kahramanına hayat vereceği dizide Ergenç’in bu dileğini yerine getirip Bergüzar Korel’i ikinci başrol olarak diziye mi alacak yoksa ‘Kanuni’nin sözü üstüne söz söyleyip Cansu Dere ya da Nurgül Yeşilçay gibi alternatiflerden birine mi yönelecek?

MERYEM UZERLİ HAYAL KIRIKLIĞI OLMUŞTU!

‘03’, ‘Gecenin Kraliçesi’nde işini tümüyle Meryem Uzerli üzerinden tanıtmış, oyuncuyu anlatan belgeseller hazırlamış, dizinin yayınından önce ‘Meryem Uzerli’yle buluşmaya 3 gün kaldı mottosuyla tanıtımlar döndürmüş  ama elinde kalan koca bir hayal kırıklığı olmuştu.

KİM OYNARSA OYNASIN SONLARI BENZEMESİN!

Dizi ‘Meryem Uzerli efsanesi’ne rağmen ancak 13 bölüm ekranda kalabilmişti...  Ne diyelim, Halit Ergenç’in yanında ister Bergüzar Korel ister Cansu Dere olsun yeter ki Halit Ergenç'in sonu Meryem Uzerli'ye benzemesin!

MİLLİYET CADDE

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13