UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. MAGAZİN DÜNYASINI SALLAYACAK GİZLİ AŞK!.. MUAZZEZ ERSOY ŞOFÖRÜNE AŞIK OLDU!..

FLAŞ!.. MAGAZİN DÜNYASINI SALLAYACAK GİZLİ AŞK!.. MUAZZEZ ERSOY ŞOFÖRÜNE AŞIK OLDU!..

FLAŞ!.. MAGAZİN DÜNYASINI SALLAYACAK GİZLİ AŞK!.. MUAZZEZ ERSOY ŞOFÖRÜNE AŞIK OLDU!..

90’lı yıllara Nostalji kraliçesi olarak damgasını vuran Muazzez Ersoy’un son günlerde şoförü Hakan Saraç’la gizli aşk yaşadığı iddiası kulaktan kulağa yayılıyor. Şarkıcı son olarak 2005 yılında Galatasay’ın eski yöneticilerinden Fatih Gökşen’le aşk yaşamıştı. 57 yaşındaki Muazzez Ersoy’un 11 yıl aradan sonra yeniden aşık olduğu ve şoförüyle fırtınalı bir aşk yaşadığı dedikodusu son dönemde kulaktan kulağa yayılıyor.

İddiaya göre şarkıcıya şoförü sosyal ortamlarda da artık ismiyle hitap ediyor ve ailece de görüşüyor. Şarkıcı geçen Cuma Atatürk Havalimanı’nda genç şoförüyle ilk kez objektiflere yakalandı ve fotoğrafını çeken Sözcü gazetesi muhabiri Tarkan Abdullahoğlu’na aynı zamanda korumalığını yapan Hakan Saraç’ı“İşte benim yeni sevgilim” diye tanıttı.

 

“EVLİLİKTEN SAYMIYORUM”

Yükselişi 2000’li yılların başına kadar süren Muazzez Ersoy’un kariyerinde hızlı bir düşüş başladı. Nostalji rüzgarıyla fırtınalar estirdiği dönemde oyunculuğa da başlayan “Oyun Bitti”, “İntizar” gibi diziler çeken Muazzez Ersoy, Kalbimi Kıra Kıra dizisinde rol gereği evlendiğiİsmet Özhan’la 2001 baharında bir gece sürpriz yaparak nikah masasına oturmuştu.

Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bu evlilik sadece 3,5 ay sürdü. Bir dönemin ünlü mankeni İsmet Özhan ile Muazzez Ersoy’un yıldırım nikahıyla yaptığı evlilik şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede bitti.

Önemsiz bir tartışma sonrası terk edildiğini belirten İsmet Özhan, olaylı evliliğin ardından tası tarağı toplayıp Londra’ya yerleşmiş ve yıllar sonra Muazzez Ersoy’la evliliğini “Ben Muazzez Ersoy ile olan evliliğimi, evlilikten saymıyorum, o hataydı” sözleriyle özetlemişti.

 Aradan 15 yıl geçti ve artık 57 yaşında torun sahibi olan Muazzez Ersoy şimdi şoförüyle yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiriyor. 

 

 HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUAZZEZ ERSOY