UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER! MESUT YAR, CENGİZ SEMERCİOĞLU, YÜKSEL AYTUĞ VE SİNA KOLOĞLU, BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADILAR?..

Mesut Yar – Posta

SEZONUN SON KARNESİ

Sezon sonu filan kalmadı ama şöyle bir son çeyrek değerlendirmesi yapalım. Yılın en iyi iş yapan dizisi Diriliş Ertuğrul (TRT 1) oldu. Yılın en sükseli oyuncusu Elçin Sangu olarak kalacak sanırım…

En sağlam oyunculuk performansını yine Erdal Beşikçioğlu’nda (46 Yok Olan/Star TV) gördüm. Ama tevazuuyla işine devam eden Ertan Saban’ı da (Kurtlar Vadisi/Kanal D) yabana atmayalım…

Bana göre yüzümüzü en çok güldüren dizi karakteri Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı Bayram (Hayat Şarkısı/Kanal D), güldürme nedeni de inanılmaz mimik ve jestleridir.

Tüm rakipleri reklamdayken parsanın büyüğünü toplayan Kim Milyoner Olmak İster? (ATV) bilgi yarışmalarının tek taşı oldu. Bu sırada Survivor (TV8) “rakipsiz” sıfatını elden bırakmadı…

Gelecek vaat eden dizi Hayat Şarkısı gibi görünüyor. Tatlı İntikam (Kanal D) ve Kördüğüm’ü de (FOX) yabana atmayalım ama.

Mesele hayal kırıklığına gelirse; bu sayfa o listeyi bünyesine sığdıramaz, malumunuz!

 

Sina Koloğlu – Milliyet Cadde

HÜSNÜ ÇOBAN ÖLECEK Mİ?

Kanal D’nin uzun soluklu dizilerinden olan ‘Arka Sokaklar’da bu hafta heyecan doruktaydı... İzleyiciye ‘Hüsnü Baba öldü mü?” diye sordurdu. Biraz heyecan olsun artık. Hislerim diyor ki, Hüsnü Baba öyle kolay kolay ölmez.

Eyvah bir tane daha geliyor!

“Başkasının mutluluğu uğruna aşkını feda ederken geri kazanmak için en yakınlarını kaybedersin. Bazı seçimler kader kadar acımasızdır.” ‘Kalbim Yangın Yeri’nin fragmanı. Yine yandık!

 

Cengiz Semercioğlu- Hürriyet Kelebek

Prof. Dr. Orhan Kural'ın Cem Yılmaz'ın söyleşisini basmasıyla ilgili hafta içinde bir yazı yazdım.

GÜZEL DEĞİL GARİP BİR İDDİA

KURAL: CEM YILMAZ SİGARA LOBİSİNDEN PARA ALIYOR...

Bu tür medyatik çıkışları yüzünden Kural’ın haklıyken haksız duruma düştüğünü söyledim. Kural da bana bir mail göndermiş, hatta Yılmaz’la ilgili ağır iddialarda bulunmuş...

Aynen yayınlıyorum, parantez içindeki itirazlar bana aittir...

◊ “Haklıyken haksız” yazınız beni pek şaşırtmadı. Çünkü gazetenizin Cem Yılmaz’ın yanında yer alacağını biliyordum.. (Umarım öğrencilerinize de böyle peşin hükümlü olmayı öğretmiyorsunuzdur Hocam)

◊ Çalıştığınız Hürriyet Gazetesi dün bir anket yaptı. Türkiye yüzde 51 oranında beni haklı buldu... (Hani hep Cem Yılmaz’ın yanında yer alıyorduk Hocam, anketi de yapmazdık o zaman. Ayrıca o ankette ben de size oy verdim)

◊ Tütün sektörü daima en ünlülerle çalışır. Frank Sinatra, Humphrey Bogart, Sylvester Stallone, Türkiye’nin temsilcisi de Cem Yılmaz’dır... (Sigara lobisinden para aldığı ciddi bir iddia. Ne yapacak bu kadar parayı)

 

Yüksel Aytuğ – Sabah Günaydın

KEŞKE BÖYLE KOLAY OLSA

Kurtlar Vadisi'nin son bölümü canlı bombalara ayrılmıştı. Dış güçler tarafından kandırılan Suriyeli 'küçük komutan', Galata Kulesi'ndeki 23 Nisan organizasyonu sırasında kendini patlatmak üzere İstanbul'a gönderilmişti. Polat ve ekibi, bu istihbaratı alıp hemen Galata'ya koştu. Polat, çocuk tam düğmeye basacakken, onu durdurup ikna edici bir konuşma yaparak eylemi engelledi. Sonra çocuğu polise teslim etmek yerine, kendi kızı Elif'le beraber onu alıp Çanakkale Hatıraları sergisine götürdü. Suriyeli çocuk, şehitler listesinde Şamlı, Halepli askerler olduğunu görünce tüm gerçeği anladı. Polat, "Biz o zaman da omuz omuzaydık, şimdi de öyleyiz. Bunu değiştiremeyecekler" dedi. Çanakkale Savaşı sırasında Hindistan'dan gönderilen ve üzerinde Fetih suresinin ilk ayetlerinin yer aldığı, 'Çanakkale zaferini önceden müjdeleyen' sancak ise sahneye son noktayı koydu.

Biz izleyenlere de 'Keşke canlı bombaları ikna etmek bu denli kolay olsa' diye iç çekmek kaldı...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtv yazarı  seçmeler