UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN EN ÜNLÜ KADIN KANALI ŞİFRESİZ OLARAK TÜRKİYE’DE YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR! ÖDÜLLÜ FİLMLER VE DAHA FAZLASI BU KANALDA!..

DÜNYANIN EN ÜNLÜ KADIN KANALI ŞİFRESİZ OLARAK TÜRKİYE’DE YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR! ÖDÜLLÜ FİLMLER VE DAHA FAZLASI BU KANALDA!..

DÜNYANIN EN ÜNLÜ KADIN KANALI ŞİFRESİZ OLARAK TÜRKİYE’DE YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR! ÖDÜLLÜ FİLMLER VE DAHA FAZLASI BU KANALDA!..

Yurtdışında 150 milyon ücretli izleyicisi bulunan, ödüllü programları ve TV’de ilk kez yayınlanan filmleri, izlenme rekorları kıran reality showları, Türkiye’ye uyarlanan popüler formatları ile Lifetime® kanalı “Bu dünya benim” sloganıyla yayına giriyor. İlk yayın, 26 Nisan sabahı ekranların sevilen yüzü Özge Uzun’un sunacağı  “Hayat Başlasın” canlı talk show programı ile başlıyor. Özge Uzun’a Psikolog Yasemin Meriç eşlik edecek. İlk günün canlı yayın konukları; Çağla Şikel, Ender Saraçoğlu ve Cengiz Abazoğlu. Her sabah canlı yayınlarla, konusunda uzman konuklarla ve ünlülerle, aile psikolojisinden aile hukukuna, sağlık, güzellik, beslenme, moda, spor gibi tüm kadınların günlük hayatını ilgilendiren temalar işlenecek. Lifetime®, şifresiz olarak Türksat 4A, D-Smart 37. kanal, Digiturk 52. kanal, Filbox 30. kanal, Turkcell TV+ 31. kanal üzerinden yayın yapacak.

 

Lifetime® Türkiye Kurucu Ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Esra Oflaz (altta) Güvenkaya kanalla ilgili; “32 yıldır başta ABD olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde özgün ve zengin içeriği ile tüm tv ödüllerini toplayan şifreli  Lifetime® kanalını, Türkiye izleyicisi ile ücretsiz olarak buluşturmaktan gurur duyuyoruz.  Bütün  şifresiz kanalların birbirine çok benzemeye başladığı ve şifreli kanalların çok pahalı sunulduğu günümüzde, ücretli kanal kalitesini ve içeriğini, ücretsiz olarak, tüm platformlarda halkımıza sunuyoruz. Şifreli  Lifetime®’ın, Türkiye’deki  alışılagelmiş şifresiz televizyon içeriklerinden ayrışarak hem izleyicilerin hem de reklam verenlerin özlediği bir içeriğe sahip olduğuna inanıyoruz.” dedi.

 

İçeriği çok zengin Lifetime® Türkiye’de  kadın odaklı, interaktif gündüz kuşağından sonra  prime kuşağında bol ödüllü global popüler formatların Türkiye’ye uyarlanmış programları, gece kuşağında ise suç/araştırma dizilerinden, ev dizayn formatlarına, aksiyon reality showlarından, paranormal kuşağına  kadar tüm aileyi ilgilendiren pek çok farklı içerik yayınlanacak. Lifetime®, kadın odaklı olmakla beraber tüm ailenin zevkle seyredebileceği çok dinamik ve izleyiciye farklı bir deneyim yaşatacak genel yaşam ve eğlence kanalı olacak. Gündüz ev kadınlarına, gece ise çalışan ve alışılagelmiş kanalları izlemekten kaçınan kitleye uygun programlarla izleyiciyle buluşacak.

 

Dünya devi A+E ile MCD Medya ortak girişimi olarak hayata geçen Lifetime® Türkiye  global projelerden destek alırken, Türkiye genelinde çocuklar ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olacak. Bunu yaparken de Türk aile yapısının özelliklerine uyumlu şekilde yerelleşecek.

 

A+E NETWORKS HAKKINDA

A+E Networks, LLC, ödüllü bir küresel medya içerik şirketidir ve müşterilerine televizyon ağlarından web sitelerine, oyunlara, saat uygulamalarına ve eğitim yazılımlarına kadar çeşitli iletişim ortamları sunar. A+E Networks’ü A&E®, A&E®, Lifetime®, History®, LMN®, FYI™, VICELAND, H2™, A+E Studios™,  HistoryenEspaňol™, Crime + Investigation™, MilitaryHistory™, Lifetime® Real Women®, A&E IndieFilms®, A+E Networks International®, A+E Networks Digital® and A+E Networks Consumer Products™ oluşturmaktadır. A+E Networks’ün kanalları ve marka programları 200 bölgede 330 milyondan fazla haneye ulaşmaktadır. A+E Networks, LLC, Disney-ABC TelevisionGroup ve Hearst Corporation’un iş ortaklığıyla kurulmuştur.

 

MCD MEDYA HAKKINDA

MCD Grubu; MCD Televizyon A.Ş, MCD Medya A.Ş, MCD Görüntülü A.Ş (Multi Channel Developers); Türkiye'nin özgür içerik platformları; Kidz TV, Eurosport Türkiye Prodüksüyonu 1-2, Sinema TV, Sinema TV2, SinemaTVAile, Sinema TV Aksiyon, Sinema TV Dizi. www.mcd.com.tr

 

Lifetime®’da Neler var?

Lifetime®; dünyada ilgi gören ve başarılarını ödüllerle taçlandıran global yapımları, dizileri, reality show’ları, yarışma programlarını, senaryodan bağımsız özel programları ve filmleriyle haftanın yedi günü dopdolu bir içerik sunuyor. Kanalda ayrıca en popüler programların yerli formatları da yer alacak.

 

32 yıldır başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, yayın yaptığı ülkelerde televizyon endüstrisince verilen tüm ödülleri program ve özgün içerikleriyle yüzlerce kez kazanan Lifetime® TV; Emmy’den Altın Küre’ye, Screen Actors Guild Ödülleri’nden Halkın Seçimi ve Eleştirmenlerin Seçimi televizyon ödüllerine kadar pek çok başarı kazandı. Lifetime® TV şimdi de bu başarısını 26 Nisan tarihinden itibaren ülkemiz ekranlarına taşıyacak. İşte kanalda öne çıkan programlardan bazıları… 

 

Özge Uzun’la “HAYAT BAŞLASIN”

Lifetime®’de gün, ekranların sevilen yüzü Özge Uzun’un sunacağı, “Hayat Başlasın” isimli talk show’la başlayacak. Psikolog Yasemin Meriç’in Uzun’a eşlik edeceği programda, konusunda uzman konuklarla birbirinden renkli, eğlendirici, bilgilendirici konularda; sağlıktan sosyal sorumluluk projelerine, yemekten modaya, annelik hallerinden kariyer günlüklerine, astrolojiden sosyal medya’ya kadar kadınlara dair her şey konuşulacak.

 

Anneler ve Kızlarının Dansla Sınavı: “DANCE MOMS”

Dans Moms; hayallerinin peşinden koşarak iyi birer dansçı olmaya çalışan çocuklar ve onların hem en büyük destekçisi hem de en zorlu rakiplerinden bile mücadeleci anneleri ile yaşadıkları maceralarını anlatıyor. Ünlü dans eğitmeni Abby Lee Miller’ın eğitmenliğinde dansçı kızlar her bölümde birbirinden eğlenceli ve zorlu mücadelelere girişiyorlar.

 

Boyları Küçük, Kalpleri Büyük Kadınlar: “LITTLE WOMAN: LA”

Little Women, Los Angeles’ta yaşayan bir grup akıllı ve dinamik arkadaşın yaşamını gözler önüne seriyor. Melekler şehrinde para derdi olmadan yaşayan arkadaş grubu, izleyiciye adeta “Sex and The City dizisi gerçek yaşama uyarlansa hayat nasıl olurdu” sorusunun cevabını veriyor.

 

Lezzet Ustası Çocuklar: “MAN vs CHILD: CHEF SHOWDOWN”

Man vs. Child: Chef Showdown, dünyanın en yetenekli genç aşçıları ile profesyonel olarak eğitilmiş yetişkin aşçıları karşı karşıya getiriyor. Her bölümde harika yemekler yapan Cloyce (13), Holden (14), Emmalee (12), Dylan (11) ve Estie (7), üst düzey şeflerle lezzet savaşına giriyor. Alışılmadık koşullar altında 3 farklı tabakta sunulan lezzetleri tadan jüri, ilk 2 turda hangi yemeği hangi şefin hazırladığını keşfetmeye çalışıyor. 

 

Tüm bu programlara ek olarak; tüm aile bireylerinin ekran karşısında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlayan; büyük küçük, kadın erkek tüm izleyicilerin ilgisini çekecek programlar, yedi gün- yirmi dört saat Lifetime® TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Değişimin Adresi: “B.O.R.N to STYLE”

B.o.r.n to Style; New Yorklu “öfkeli” bir takımı ve efsanevi patron Jonathan Bodrick’i odağına alan lifesytle bir değişim programı. Harlem’li eklektik butik B.O.R.N’dan (Borrowed, Old, Refurbished and New / Ödünç alınmış, Eski, Tadilattan Geçmiş ve Yeni) ilham alan programda, stilin süper kahramanları,  yaşamlarını renklendirmeye ihtiyaç duyanların imdadına yetişiyor. Müşterilerinin eşyalarını talan eden ve onlara pervasız sorular soran B.O.R.N takımı, onların moda yoksunluklarının köklerine iniyor.

 

Dedikodunun Sosyal Medya Halleri: “SAY IT to MY FACE”

Say It To My Face programı ile restoran sahibi olan şef Andrew Gruel ve Anthony Dispensa, en zorlu sosyal medya yorumları karşısında zor duruma düşen şeflere ve restoran sahiplerine ünlerini ve restoranlarını kurtarma şansı veriyor. Yüz yüze paylaşılmayan eleştirilerin, restoranların başarı ya da başarısızlığında en güçlü rolü oynadığı dönemde, Gruel ve Dispensa mentorlukları ile kötü eleştirinin yayılmasının ve diğer insanları etkileyerek işlere etki etmesinin önüne geçiyor.  Zamanın yüzde 99’unda lezzetli bir yemek sunmak için çabalayan şefler huysuz müşteriyle yaşanan tek bir hata karşısında durumu düzeltmek için zorlu bir mücadele veriyor.

 

Yıldızların Evleri Mercek Altında: “CELEBRITY HOME RAIDERS”

Celebrity Home Raiders programında her hafta bir ünlü ziyaret edilerek evinin ve eşyalarının düzenlenmesine yardımcı olunuyor. Pahalı ortaçağ modern mobilyalarından, sahnede sadece bir kere giydikleri kostümlere, imzalı eşyalardan her evde bulabileceğiniz gereksiz eşyalara kadar program konuğunun bu eşyaları nasıl elde ettiği konuşuluyor. Ev düzenlemesi yapılırken bu eşyaları arasında satışa çıkarılanlardan elde edilen gelir ise bir hayır kurumuna bağışlanıyor.

 

Görücü Usulü Evlilik Halleri: “ARRANGED”

Farklı kültüre sahip üç çiftin tek bir ortak noktası var: Görücü usulü evliliğe olan inançları. New York’taki Roman çingene çiftten İncil Kemeri’ndeki güneyli çifte ve Los Angeles’te yaşayıp geleneksel Doğu Hindistan geleneklerine göre yetiştirilmiş çifte kadar, bu gelinler ve damatlar yalnızca birbirleriyle değil tüm akrabalarla evliler. Bu programda izleyiciler, her çiftin ilişkisini, evlilik yolundan evliliğin kendini hissettirdiği sonraki aylara kadar takip ediyor.

 

Gelinlik Savaşları: “BEST in BRIDAL”

Chicago'nun renkli köşesinde yer alan iki gelinlik mağazası her gün acımasız bir rekabet içerisindedir, Dave'in kuratörlüğünü ve patronluğunu yaptığı başarılı mağaza 'Complete Bridal'da sadece iyi görünümlü erkekler çalışmaktadır. Sokağın karşısında ise Dave'in eski patronu ve rakibi Shelly'nin sahip olduğu geleneksel mağaza 'Shelley's' yer almaktadır. Bu eşsiz gelinlik mağazası dünyasında David ve Shelley, para ve müşteri kazanmak için rekabet ediyorlar.

 

Katil Belli ya Sebep?: “DEADLY WIVES”

Deadly Wives, “iyisiyle kötüsüyle” deyimini kâbus seviyesine taşıyor. Bölümlerde eşlerini öldüren kadınların gerçek hikâyeleri anlatılıyor. Katilin kim olduğunu biliyoruz. Bu kadınlar bunu neden yaptı sorusunun cevabı ise programda yanıt buluyor.

 

Yıkıntıdan Saraya: “FLIPPING VEGAS”

Flipping Vegas, Scott ve Amie Yancey’nin, insanların evlerini Vegas tarzına dönüştürmesini konu alıyor. Güvenilir ekiplerinde Scott’un deneyimli yöneticisi Baldemar Rivera ve emlakçı Heather Stone da yer alıyor. Scott, çevrelerindeki virane evleri dönüştürerek Las Vegas’ta fark yaratmaya çalışıyor.

 

Yemek Savaşları: “LATE NITE CHEF FIGHT”

Cumartesi geceleri Las Vegas, ülkenin en ateşli, en rekabetçi ve bugüne kadar görülmemiş mücadelelerinden birine sahne oluyor. Bu bağımsız yemek yarışması formatında, Las Vegas’ın en seçkin beş yıldızlı iki şefi, zevkli bir aşçılık oyununa katılıyor. Yerel yemek arabalarından kalan farklı ve egzotik malzemeleri kullanan bu şefler, tam donanımlı büyük mutfaklarını bırakıyor ve daha iyi yemekler yaratmak, pişirmek ve rakiplerini alt etmek için daha önce benzeri görülmemiş yemek arabalarında yarışıyor.

 

Sevgi ile Verilen Kilolar: “LOVE HANDLES: COUPLES in CRISIS”

Aydınlatıcı, kilo verdiren ve bir saat süren belgesel-dizi, kilolu çiftlerin fazlalıklarıyla ve ilişkilerine dair sorunlarla mücadelelerini gözler önüne seriyor. Çiftlerin tek umudu sorunlarının altında yatan nedenleri bulmak... İlişkilerini kurtarabilecekler mi, yoksa kilolu olmanın baskısı altında ezilecekler mi?

 

Sanal mı Gerçek mi?: “LOVE PRISON”

Tüm dünyada her üç ilişkiden biri online olarak başlıyor. Birçok kişi yüz yüze tanışmadan önce aylarca hatta yıllarca yalnızca online iletişim kuruyor. Peki, bu ilişkiler gerçek mi? Bu eşsiz sosyal deneyde, online çiftler uzak bir adadaki küçük bir kulübede ilk kez tanışıyor. “Aşk Kulübesi”, 50’den fazla sabit kamera ile donatılmış ıssız bir kabinden oluşuyor. Prodüktör yok, kameraman yok, kaçış yok! Çiftimizi 7 gün boyunca, ilk öpüşmelerinden ilk kavgalarına kadar, her ayrıntısıyla izliyoruz. Bir hafta sonunda ise bir karar veriyorlar. “Aşk Kulübesinden” birlikte mi çıkacaklar, yoksa pes mi edecekler?

 

Benzersin düğünler Mike’a Emanet: “MIKIE SAVES THE DATE”

Mikie Saves the Date, Mikie Russo sıradışı bir düğün planlayıcısıdır. Kendine özgü stili ve insanları hayran bırakan görsel tasarımlarıyla müşterileri için neler yapabildiğini ortaya koyacaktır. Düğün gerginliği yaşayan çiftleri psikolojileri konusunda da yardımcı olan Mikie; aileler arsında yaşanacak tartışmaların ve problemlerin rahatlıkla üstesinden gelecektir.

 

Hayaletler Bastı: “MY HAUNTED HOUSE”

Yeni bir ev; yeni mobilyalar; yeni anılar ve yeni hayaletler demektir. Hayallerindeki evleri kâbusa dönüşen görgü tanıklarının şok edici açıklamaları, My Haunted House'ta gerçekçi ve kan donduran bir tarzda sunuluyor. Program, izleyicinin gerilim ve adrenalin beklentisine fazlasıyla cevap veriyor.

 

Entrika Dolu Belgesel Tadında Pembe Dizi: “PRETTY WICKED MOMS”

Lise yıllarında hoşlanmadığımız kızlar, hoşlanmadığımız yetişkin kadınlara mı dönüştü sorusu bu programda cevap buluyor. Programdaki kadınlar çocuk sahibi olunca, anaokulu öncesindeki, oyun buluşmalarındaki ve veli toplantılarındaki yarışlarına oyun kurucu olarak mı devam ediyor? Evet. Belgesel-pembe dizi tadındaki Pretty Wicked Moms, eskiden iki “Acımasız Kız” olan Miranda ve Emily’nin yaşantılarını gözler önüne seriyor.

 

Aslında Ne İçin Yapıldı?: “STYLE UNZIPPED”

STYLE UNZIPPED, gün içerisinde kullandığımız kıyafetler hakkında büyüleyici ve bazen inanılmaz bilgiler paylaşmaktadır. Bikinin tarihinden, denizci paltosununun askeriye için öneminden ve sporcu iç çamaşırının bir zamanlar böbrek yetmezliği ve uykusuzluk hastalığı için tedavi amaçlı kullanılması gibi bilgileri izleyicilerle paylaşılacak.

 

Bu Evlerin Büyüğü 50 metrakere: “TINY HOUSE NATION”

Tiny House Nation, sunucu John Weisbarth ve restorasyon uzmanı Zack Giffin’in Amerika’yı dolaşarak gösterdiği usta işi küçük evleri ve içlerinde yaşayan yaratıcı insanları konu alıyor. Yol boyunca, hayallerindeki 50 metrekareyi geçmeyen küçük evi tasarlayıp inşa etme konusunda ailelere yardımcı oluyorlar. Kış kaçamağı için küçük bir ev inşa etmek isteyen bir aileden, Katrina Kasırgası’nda yıkılan evlerini tekrar inşa etmek isteyenlere kadar, program bölümleri, evlerde önemli olanın büyüklük değil yaratıcılık olduğunu kanıtlıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLifetime