UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERDAR ORTAÇ EŞİNE 'İÇ ÇAMAŞIRI KATALOG TEKLİFİ" GELİRSE BAKIN NE YAPACAK?..

SERDAR ORTAÇ EŞİNE 'İÇ ÇAMAŞIRI KATALOG TEKLİFİ" GELİRSE BAKIN NE YAPACAK?..

SERDAR ORTAÇ EŞİNE 'İÇ ÇAMAŞIRI KATALOG TEKLİFİ" GELİRSE BAKIN NE YAPACAK?..

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'a iç çamaşırı katalog çekimi teklif edilirse belli sınırlar içinde izin verebileceğini söyledi.

Popçu Serdar Ortaç ile eşi Chloe Loughnan, önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi.

Ayrı ayrı mağazalarda alışveriş yapan çift, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Alışverişten ilk çıkan Serdar Ortaç oldu. Ortaç, 'Klip için alışveriş yaptım. Deniz Akel ve oğlu Ediz Akel ile birlikte Mert Ekren'in 'Gıybet' şarkısına Kıbrıs Cratos Otel'de klip çekeceğiz. Klip için bir sürü beyaz tişört, beyaz pantolon ve beyaz ceket aldım. 25 senedir bedenim aynı, ne alırsam denemeden alıyorum. Hanım yalnız kaldı. Beni bekliyor, o da kız arkadaşı ile alışverişte' dedi.

"BELİRLİ SINIRLAR İÇİNDE İZİN VERİRİM"

Serdar Ortaç, eşine iç çamaşırı katalog çekimi ile ilgili yapılan teklife de açıklık getirdi. Ortaç, 'Böyle bir teklif yok ama belli sınırlar içerisinde iç çamaşırı katalog çekimine izin veririm. Sonuçta bu onun mesleğidir' dediği sırada eşi Chloe de alışverişini tamamlayıp AVM'den çıktı. Gazetecilerin, 'Serdar Bey çok hızlı alışveriş yaptı. Sizde mi öyle yapıyorsunuz?' sorusuna Chloe,'Kocam çok hızlı alışveriş yapıyor, ben yavaş yapıyorum, seçerek dikkat ederek alıyorum. Normalde beraber yapıyoruz. Ben seçiyorum, ama bu sefer ayrı ayrı yaptık. İç çamaşırı katalog çekimi teklifi ile ilgili çıkan haberlerle ilgili bilgisi olmadığını belirten Chloe,'Böyle bir teklif yok. Ama teklif gelirse fotoğraf çektiririm. Kocam benim işime karışmaz' dedi.

"SERDAR ŞU AN BOŞ KONUŞUYORSUN"

Muhabirlerin elinden mikrofonu alan Serdar Ortaç eşine şu soruyu sordu. ' 'Türkiye'de en çok neyi özledin?' diye sorunca eşi Chloe soruyu bir türlü anlayamadı. Ortaç, bu sefer 'Tamam tane soruyorum' deyip soruyu tekrarladı. Güzel manken,' Ailemi özledim' cevabı üzerine bu sefer Ortaç, 'Peki Anneni mi? Babanı mı? Anneanneni mi?' diye sorunca eşinin cevabı net oldu. Chloe,'Serdar şuan boş konuşuyorsun. Böyle soru olmaz' diyerek sert bir yanıt verdi. Bunun üzerine Ortaç, 'Ya insan karısına ne sorar, her şeyini biliyorum,' diyerek oradan ayrıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserdar ortaç  chloe  iç çamaşırı