UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AKREP BURCUNDA DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

AKREP BURCUNDA DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

AKREP BURCUNDA DOLUNAY VE BURÇLARA ETKİLERİ! ASTROLOJİNİN MESSİ'Sİ ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

Astrolojinin ‘Messi’si Şenay Yangel yine astroloji tutkunları için çok önemli açıklamalarda bulundu.

KOÇ: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile var olan ilişkinizi derin bir analizden geçirebilir yüreğinizden gelen sesi can kulağı ile dinleyerek öfkeyi sevgiyle yenen yüreğiniz le ilişkinizi daha iyi hale getirmek için mücadele etmeyi seçebilirsiniz. İlişkilerinde sorular yaşayan Koç’lar sizler de ilişkinizde başladığı ilk andan bugüne kadar olan zamanı gözden geçirecek birbirinizi anlamakta zorlandığınız konularda karşılıklı iletişimle tamam ya da devam kararı alabilirsiniz. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu ile işinizle ilgili konularda verilen sözler zamanında yerine getirilmeyebilir ve bu belirsizlikten dolayı gelen pek çok olumlu teklife olumlu ya da olumsuz bir cevap vermekte zorlanabilirsiniz. Şimdi kendinize güvenmeli kararlı bir şekilde hakkınızı aramalı cevabını bulamadığınız cevap alamadığınız konuları da arkanızda bırakarak yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız.

BOĞA: 22 NİSAN karşıt burcunuz  Akrep’te gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda size engelleyen zararı dokunan arka planda kalan kişiler bir bir ortaya dökülecek adeta. Dostu düşmanı tanıyacak ve hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığına şahitlik edeceksiniz. Yine  bu sure içinde sorunlu bir ilişkinin içinde yer alan Boğa’lar eş yada sevgilinizin sizden sakladığı gerçeklerin ortaya çıkması ile şaşırabilirsiniz. Bu şaşkınlık gerçekleri görerek bitmesi gerekeni bitirip kendi doğrularınıza kavuşmanızı sağlayacak. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu gizli düşmanlarınızı arkanızdan dönen oyunları ve bir bir ortaya dökecek. İş ve özel yaşamınızda acı çekmenize neden olan gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Özel yaşamınızda evli Boğa’lar eşiniz kendi yakınlarından kaynaklanan sorunlar karşısında size karşı minnet duyarken zamanında fark edemedikleri içinde pişmanlık duyacaktır. Gökyüzü sizleri yorucu enerjilerinden sonra güçlendirip farkındalığınızı arttırırken herkese hak ettiği gibi davranmanız gerektiğini anlamalı ve keskin kararlar alıp uygulamaya geçmelisiniz.

İKİZLER: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi iş ve özel yaşamınızda düşüncelerinizi netleştirecek ve sizler ağırlıklarınızdan sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. Özellikle evli ve uzun süredir beraberliği devam eden İkizler Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize olan kırgınlığınızı aşmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilir iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı adil bir değerlendirmeye alabilirsiniz netleşen düşünceleriniz size doğruyu gösterecektir. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu ile iş hayatınızda geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir ve tahammülünüzü zorlayacak anlayışsız iki yüzlü insanlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Şimdi duygularınızı kontrol altına almalı ve parlak zekanızı diplomatik yaklaşımlarınızla harmalayarak hareket etmelisiniz.

YENGEÇ: 22 NİSAN Akrep burcunda yaşanacak Dolunay enerjisi ile iş ve eğitim  hayatınızda başarılı bir dönem karşılayacak sizleri. Zam terfi yada yeni bir pozisyon söz konusu olabilir. Cesaretli davranın ve gelen şansı akıllıca değerlendirin. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu duygusal geçişlerinizi dengelemekte zorlanmanıza ve isyankar bir tutum içine girmenize neden olabilir. Özellikle aşk hayatınızla ilgili karamsarlığa kapılmamaya özen göstermeli pire için yorgan yakan davranışlar içine girmemelisiniz.  Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için meditasyon yapabilir ruhsal çalışmalarda yer alarak kendizi çok daha iyi hissedecek aktivitelerde yer alabilirsiniz.

ASLAN: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise özellikle evli Aslanlar için dikkat çekici etkilerle dolu dolunay ve takip eden 2 gün boyunca eşinize  öfke ile söyleyeceğiniz sözlerin yıkıcı etkileri ile karşı karşıya kalabilir bitmez dediğiniz ilişkinizi derinden sarsabilirsiniz. Daima siz haklı olamaz ya da her şeyi herkesten çok siz bilemezsiniz. Bu sure içinde duygu ve öfkenizi kontrol etmek oldukça güçtür sizlere tavsiyem kendinize ruhunuzun derinliklerine karanlık ve aydınlık yönlerinize yönelin ve değerlendirmelerde bulunun. Her insanın bir iyi bir kötü tarafı vardır. Şimdi size düşen hangi yönünüzü güçlendireceğinizi seçmek olacaktır. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu ile öfke patlamaları iş hayatınızda krizlere ve istenmeyen ayrılıklara neden olabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise kalbinizden geçmeyen hiç bir duyguyu sözlerinize yansıtmamalısınız.

BAŞAK: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi iş ve eğitim hayatınızla ilgili konularda etkili olabilir. Öğrenci Başak’lar konsastrasyon sorunu dikkat dağınıklığı sizleri zorlayabilir ve doğruluğundan emin olduğunuz şeyleri ifade etmekte yazmakta zorlanabilirsiniz. Sizlere tavsiyem kendinize zaman ayırın sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin ve zihninizi dinlendirin. İş hayatınızda da finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu olabilir DİKKATLİ olmanız ayrıntılara önem vermeniz ve tecrübe sahibi olduğunuz konularda olmak kaydı ile. Aksi halde bilmediğiniz bir iş anlık kararlar kar zarar hesabı değerlendirilmeden yapılan girişimler maddi kayıpları ve hukuksal sorunları beraberinde getirebilir.   17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu duygusal konular ve işinizle ilgili konularda sizin dışınızda yaşanacak gelişmelere ayak uydurmakta zorlanarak her şeyi bırakıp gitme arzunuzu yükseltebilir. Anlık kararlardan uzak durmalı ve değiştiremeyeceğiniz gerçeklere alışmaya çalışmalısınız.

TERAZİ: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise; Finansal konular iş hayatınız ve Para sağlıkla ilgili konularda etkili olacak. Uzun zamandır kronikleşmiş bir sağlık sorununuz varsa daha büyük bir problem yaşamadan doktora görünmeli ve daha ciddi sorunlar çıkmasının önüne geçmelisiniz.  Finansal konularda ise şans sizden yana beklenmedik ek gelirler söz konusu olabilir. Görev kapasitenizin artması ile zam terfi yeni bir pozisyona kavuşabilirsiniz. Bu ay birikimlerinizi akıllıca değerlendirin uç noktalarda harcamalarda bulunmadan size sürekli kazanç getirecek yatırımlara yönelin. Şimdi yeteneklerinizin hakkını vermek için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. İş ve eğitim hayatınızla ilgili ne kadar çok iletişimde olursanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Bu sure içinde aile bağlarınız da oldukça kuvvetlenecek bu etki aile  büyüklerinden birinin rahatsızlanması  vesilesi ile olabilir. Birlik ve beraberliğin önemini daha iyi kavrayacaksınız. Aile bireylerinden önemli destekler görecek ve güçleneceksiniz. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu duygusal hayatınızda küçük şeyleri büyüterek tartışmalar çıkarmanıza ve ani bitişlere neden olabilir sağ duyulu olmayı elden bırakmamalı ve tahammül gücünüzü sonuna kadar kullanmalısınız.

AKREP: 22 NİSAN burcunuzda gerçeklecek Dolunay enerjisi kendinizi daha güçlü ve akılcı hissetmenizi sağlayacak. Zorluklardan şikayet etmeyi bir tarafa bırakacak aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunacaksınız. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor ve bu kez MİMARI sizsiniz. İş arıyorsanız başvurularda bulunabilir devam eden bir işe sahipseniz zam terfi beklentilerinizi bu sure içinde gündeme getirebilirsiniz. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu ile motivasyonunuz düşebilir isteklerinize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller le mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir.

YAY: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi bilinmeyene karşı merakınızı uyandırabilir ve bu anlamda bilgisinin doğruluğuna güvendiğiniz insanlardan değerli bilgiler alabilir ruhsal gelişiminiz ve iyileşmenizle ilgili yaşamınızda köklü bir değişimin başlangıç startını verebilirsiniz. Unutmayın RUH ne kadar sağlıklı ve dinginse zihin o kadar verimlidir. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu hareketini tamamlayarak doğru seyrine başlaması ile Aşk hayatınızda süpriz gelişmeler yaşayanabilir yarım kalan başkalarının sebep olduğu olaylar yüzünden kırık bir aşk hikayesi küllerinden yeniden doğabilir. Daha fazla çaba göstermeli sevginiz için mücadele etmelisiniz.

OĞLAK: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sevdiğiniz insanında destek ve öneri ile alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilir ruhunuzu kendinizi yenileyecek  deşarj olacak kişisel gelişime yönelik aktivitelerde yer alabilir uzun zamandır hırpalanmış psikolojinizi düzelterek yeni ve güçlü başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Göreceksiniz ki siz şartları zorladıkça bir çok kapı size açılacak Uzun zamandır birliktelikleri devam eden Oğlak’lar Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz. 17 Nisanda başlayan Marsın geri hareketi 18 Nisan itibari ile ona eşlik eden Pluto retrosu ile sağlık sorunları olan Oğlaklar ruhsal ve bedensel anlamda kendinizi güçlendirmek için çaba göstermelisiniz. Geri harekette ki gezegenlerin etkisi ile kendi yakınlarınızdan kaynaklanan pek çok sorun sizleri fazlası ile zorlayacak olsa da artık hayatınıza istedikleri gibi müdahale edemeyeceklerini anlamalarını sağlamalısınız.

KOVA: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile geçmişe dayalı hukuksal sorunlar yaşayan Kova’lar kazanacağınızdan emin olduğunuz dava yada davalarınızda beklemediğiniz sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda yükselen farkındalığınız ve ne yönde ilerleyeceğinizi belirleyebilmiş olmanın gücü ile kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu ayırt edecek iş hayatınızda kazancınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabileceksiniz. Ruhsal özgürlüğünüzü ele alacağınız bir aydasınız. Bu dönemde geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yapacak rahatsızlık duyduğunuz her türlü davranışınızı ilişkinizi kararlı bir tavır içinde değiştireceksiniz. Yepyeni bir dönem sizleri bekliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir aşkın coşkusunu size yaşatacak o özel insanla yaşamınızı birleştirebilirsiniz. Savaş ve cesaretin temsilcisi Marsın geri hareketi ona eşlik eden Pluto retrosu ile birlikte iş hayatınızda cevabını beklediğiniz konularda istemediğiniz sonuçlar alabilirsiniz. Mücadele etmeli pes edip kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz.

BALIK: 22 NİSAN Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel yaşamında sorunlar yaşayan kısa sure once ilişkisi sonlanan ve bunun ağırlığını yaşayanlarınız geri dönüşler söz konusu olabilir. İşte bu noktada yine Hz.Mevlananın bu eşsiz sözü gelsin aklınıza ‘’Gönül öyle yol geçen hanı değil, Dergahtır..! Paldır küldür girip çıkılmaz, Günahtır..!’’ Kararınızı bu doğrultuda değerlendirdikten sonra vermeniz olası bir pişmanlık ya da keşkelerin önüne geçecektir. İş hayatınızda ise belirsizlikler netleşiyor uzun zamandır verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı finansal konularda zorlandınız. Şimdi hepsi ardınızda kalıyor ve iş hayatınızda köklü değişimler yeni  kazançları beraberinde getiriyor. İş değişikliğine gidebilir ek bir işe başlayabilirsiniz.  Son derece yoğun ve tempolu bu süreci akıllıca değerlendirmeli kendinizi geri planda tutmamalısınız. İş çevreniz genişlerken sizde daha tanınır olacaksınız ve maddi olarak kazancınızı istikrarlı bir şekilde arttıracağınız imkanlarla karşılaşacaksınız. Retro sure içinde özel yaşamınızla ilgili karışıklıklar söz konusu olacaktır ve yaşananları kendi başınıza çözümlemeniz gerekecektir…

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji