UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AĞAOĞLU'NUN "CENTRAL PARK PROJESİ"NE BÜYÜK İLGİ! YENİ REKLAM FİLMİYLE ÇOK 'YİNE' KONUŞULACAK!..

AĞAOĞLU'NUN "CENTRAL PARK PROJESİ"NE BÜYÜK İLGİ! YENİ REKLAM FİLMİYLE ÇOK 'YİNE' KONUŞULACAK!..

AĞAOĞLU'NUN "CENTRAL PARK PROJESİ"NE BÜYÜK İLGİ! YENİ REKLAM FİLMİYLE ÇOK 'YİNE' KONUŞULACAK!..

Ağaoğlu, yeni projesi Central Park’ın reklam filmiyle yine çok konuşulacak. Yayımlanmaya başlanan yeni reklam filminde Ağaoğlu “Gittik, Gördük, Beğendik” ifadelerini öne çıkarıyor.

Bugüne kadar kendi projelerinin reklamlarında boy göstererek adından çokça söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, grubun yeni projesi Central Park’ın reklamında da başrolde yer aldı. New York Central Park’ın yeşili ve lüksünü dünya şehri İstanbul’a getirdiği projenin yönetmenliğini İngiliz yönetmen Babak Zand Goodarzi ile Fransız Görüntü Yönetmeni Jean Paul Seresin hayata geçirdi.

YÜZDE 80’İ YEŞİL ALAN

Lansmanı mart ayında yapılan Ağaoğlu Central Park Projesi, Bakırköy’de 73 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçiyor. Adını New York’taki ünlü Central Park’tan alan projenin mimarisinde de New York mimarisinden esinlenilmiş. 1155 konut ve 12 villadan oluşan projenin yüzde 80’i ise yeşil alandan oluşuyor.

LANSMAN ÖNCESİ 34 MİLYON DOLAR

Central Park, Ağaoğlu için özel bir anlam ifade ediyor. Projenin lansmanında, ‘bu proje benim için dönüm noktasıydı” diyen Ağaoğlu, bugüne kadar 35 binin üzerinden konut inşa ettiğini ve herkese kazandırdığını belirtmiş ve projenin kendisi için önemini şöyle anlatmıştı: “Bu proje benim için gerçekten hayatımın dönüm noktasıydı. Puslu havalarda önemli çıkışlar yaptık. Ekonominin çarkları döndüğü sürece bunun üstesinden gelebiliriz. Bu projeyle satış rekorları kıracağız. Daha lansman öncesinden yaklaşık 34 milyon dolarlık satış gerçekleştirdik.” dedi.

METREKARESİ 6.800 DOLAR

Lokasyonu ile dikkat çeken proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ve tamamlandığında 1 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacak İstanbul’un şehir parkına da komşu konumda bulunuyor. Projede ortalama metrekare fiyatı ise 6 bin 800 dolar.

BÜYÜK İLGİ GÖREN REKLAMIN FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAĞAOĞLU  CENTRAL PARK