UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYADA OYUN SEVERLERİN TUTKUSU WORD OF WARCRAFT OYUNUNDAN UYARLANAN WARCRAFT FİLMİNDEN YENİ BİR FRAGMAN GELDİ!..

DÜNYADA OYUN SEVERLERİN TUTKUSU WORD OF WARCRAFT OYUNUNDAN UYARLANAN WARCRAFT FİLMİNDEN YENİ BİR FRAGMAN GELDİ!..

DÜNYADA OYUN SEVERLERİN TUTKUSU WORD OF WARCRAFT OYUNUNDAN UYARLANAN WARCRAFT FİLMİNDEN YENİ BİR FRAGMAN GELDİ!..

Bir Blizzard yapımı olan World of Warcraft oyunundan uyarlanan film, fantastik bir dünyada geçiyor. Filmin konusunu ise Orklar ile Azeroth Krallığı'nın savaşı oluşturuyor. Yeni gelen her görüntünün, oyun hayranlarının heyecanını bir kat daha arttırdığı kesin.

Fakat görüntülerin görkemine bakılacak olursa filmin hedef kitlesi sadece oyuncular değil. Artık her ne kadar "Warcraft" ismine aşina olmayan kişi kalmasa da film, oyundan bihaber kişileri de salonlara çekecek gibi görünüyor. Bu yönüyle de film, fantastik sinema sevdalılarının vazgeçilmezlerinden olmayı hedefliyor olabilir.

Bu fragmanda, önceki yayınlananların aksine, daha az geniş sahneler var. Karakterler ve birbirleriyle olan ilişkilerine daha yakından şahit oluyoruz. Ayrıca gerilimi ve aksiyonu da daha iyi hissedebiliyoruz. Çünkü hikaye, öteki fragmanlara nazaran daha anlaşılır ve akıcı durumda. Tabii bu etkenler heyecanımızı katlasa da sabretmekten başka çaremiz yok.

Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment'in ortak yapımı olan "Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması" Amerika'dan bir hafta önce, yani tam 3 Haziran'da Türkiye'de vizyona girecek. Artık "Dünya ile aynı anda Türkiye'de" ifadesi yerine "Dünyada ilk defa Türkiye'de" diyebileceğiz.

Bilgisayar oyununundan sinemaya uyarlanan yapımlar göz önüne alındığında Warcraft'ın, 150 milyon dolarlık bütçesi herhalde yapımcıları biraz geriyordur. Bu, her ne kadar riskli bir girişim olsa da yayınlanan fragmanların ardından yapımcıların aldıkları tepkiler onları rahatlatıyordur. Çünkü çıkan her fragmanla potansiyel seyirci, sinema salonlarına bir adım daha yaklaşıyor.

"Moon" ve "Yaşam Şifresi" gibi filmlere imza atan Duncan Jones'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği bu yapımda, Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel Wu. gibi yıldızlar da yer alıyor. Jones'un daha önce pek çok açıklamasında da belirttiği üzere; hikaye savaşın her iki tarafına da odaklanacak. Yani tam olarak isminin hakkını verip "İki dünyayı" eşit şekilde karşılaştıracak.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERWARCRAFT  FRAGMAN