UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİM EGEMEN ÖZAYDIN'IN OYNADIĞI KORKU FİLMİNDEN SONRA KOCASI SALONDA YATIYOR!..

YEŞİM EGEMEN ÖZAYDIN'IN OYNADIĞI KORKU FİLMİNDEN SONRA KOCASI SALONDA YATIYOR!..

YEŞİM EGEMEN ÖZAYDIN'IN OYNADIĞI KORKU FİLMİNDEN SONRA KOCASI SALONDA YATIYOR!..

Azem üçlemesinin son filmi olan "Azem 3: Cin Tohumu"nun başrol oyuncusu Yeşim Egemen Özaydın ile önceki hafta vizyona giren ve senaryosu gerçek bir hikâyeye dayanan bu korku filmi üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var: "Azem 3: Cin Tohumu", bir devam filmi değil. Serinin ilk iki filminden bağımsız olarak yeni bir cin hikâyesinin anlatıldığı film, Kızılırmak kenarındaki bir İç Anadolu köyünde geçiyor.

Filmin senaryosu, Facebook'ta "Gerçek cin hikâyeleri arıyoruz" diye verilen bir ilanın ardından Türkiye'nin birçok yerinden gönderilen 5 bine yakın fotoğraf ve video incelenerek, gelen hikayelerin içinden seçilerek yazıldı.

Film, cin hikâyelerinin yaşandığı öne sürülen ve birkaç hane dışında terk edilen bir köyde çekildi.

"Azem 2: Cin Garezi" filminde görüntü yönetmeni olan Hürcan Emre Yılmazer, bu kez yönetmen koltuğunda. Oyuncu kadrosu açısından en profesyonel ekip de bu filmde var.

Genç oyuncu Yeşim Egemen Özaydın'ın da ilk başrolü. Filmin diğer oyuncuları Muhammet Kulu, Tümay Revşan Genç, Emre Nurettin Örük, Veysi Alışkan, Tahir Ulubayrak, Nurdan Taş ve Burak Ramazan Demir.

“TUVALETE TEK GİDEMEYENLER OLDU”

Yeşim Egemen Özaydın, sohbetimizin başında, filmi izleyen birçok insanın muhtemelen aklına gelen ilk soru olan "Çekimler sırasında hiç korkmadınız mı?" sorusuna yanıt veriyor:

"Zaten birçok oyuncu, senaryolarını okuduktan sonra korku filmlerinde oynamayı kabul etmez. Ama ben korkmadığım için gittim. Buna rağmen benim bile anlamlandıramadığım şeyler oldu."

Yeşim Egemen Özaydın sözlerine şöyle devam ediyor:

"Cinden korkmuyordum ama ekipte korkanlar vardı. Film boyunca, cin hikâyelerinin yaşandığı evde kalındı. Korkan arkadaşlar aynı odada yattı. Hâlbuki oyuncular genelde tek başlarına kalmak ister. Tuvalete tek başına gidemeyenler oluyordu. Köyde telefon çekmiyor. İnternet yok. Genelde herkes birlikte hareket ediyordu. Çünkü başımıza bir şey gelse haber veremeyecektik."

“BAZI ŞEYLERE BAKIŞIM DEĞİŞTİ”

Korkup film ekibinden ayrılarak İstanbul'a dönenlerin de olduğunu söyleyen Yeşim Egemen Özaydın, "Köyde yaşayan insanlarla konuşunca bazı şeylere bakışım değişti. Önceden cinlere hiçbir şekilde inanmazken, şimdi acaba demeye başladım" diyor.

Birçok arkadaşının korktukları için bu filmi izleyemediğini aktaran genç oyuncu ekliyor:

"Menajerim Emel Karakoç bile hayatında ilk kez korku filmi izledi. Hatta 'Hâlâ bıraktığımız gibi misin? Seninle görüşsek mi emin değiliz' diyen arkadaşlarım dahi var."

Ancak en ilginç tepkiyi, kendisi gibi oyuncu olan eşi Onur Özaydın veriyor: "Canım, ben bir süre salonda mı yatsam?"

HÜRRİYET KELEBEK

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAZEM  KORKU  FİLM  YEŞİM EGEMEN