UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KENDİLERİNİ DÖVDÜRE DÖVDÜRE BİR HAL OLAN ÜNLÜLER KERVANINA BİZDEN KATILANLAR KİM?.. BERK OKTAY OMZUNA NEYİ KAZITTI?..

KENDİLERİNİ DÖVDÜRE DÖVDÜRE BİR HAL OLAN ÜNLÜLER KERVANINA BİZDEN KATILANLAR KİM?.. BERK OKTAY OMZUNA NEYİ KAZITTI?..

KENDİLERİNİ DÖVDÜRE DÖVDÜRE BİR HAL OLAN ÜNLÜLER KERVANINA BİZDEN KATILANLAR KİM?.. BERK OKTAY OMZUNA NEYİ KAZITTI?..

Ünlülerde dövme modası almış başını gidiyor. Bazıları dinlere ait dualar, anlamlı sözler, tuttukları takımların logoları, ölen aile bireylerinin veya köpeklerinin isimleri, dini işaretleri, eşlerinin baş harfleri, manevi inanışları gibi birçok dövme modelleri yaptırırken bazıları da yağlı boya tablolarından fırlamışçasına güzel, rengarenk dövmeler yaptırıyor.

Tabii dövme denince akla gelen ilk ünlü isim Angelina Jolie oluyor. Ya da benim aklıma gelen ilk ünlü! Çok sayıda dövmeye sahip Jolie'nin belki de en çok konuşulan dövmesi sırtındaki. Kamboçya’dan evlat edindiği oğlundan ilham alarak yaptırdığı dörtlük. Bu dövmede Budist inancından yer alan dua yazıyor. Ensesi, bileği, kolu derken bu liste uzayıp gidiyor.

Justin Bieber'da dövme hastalarından. Sanatçının vücudunda 23 tane dövme bulunuyor. 23 tane? Tabi şimdi diyorsunuzdur, “Yaptırırken acımadı mı?, Bunun anlamı ne?, Bak, bu ölene kadar seninle yaşayacak?” gibi bir sürü soru. Ama sormayın. Çünkü bu sorular dövmesi bulunan kişilerin en nefret ettiği sorulardır.

Çok dikkat eden çeken dövmeler de var. Şebnem Ferah’ın boynundan beline kadar inen omurilik dövmesi gibi. Şimdi bu kadına ‘git kelebek dövmesi yaptır’ diyebilir misin? Diyemezsin.

Hayko Cepkin de dövme düşkünü ünlülerden. Öyle ki dövmeleri vücudunun büyük bir bölümünü kaplıyor. Bu yüzden ilginç tarzı ve dövmeleri hep dikkat çekmiştir. Sağ kolundaki tribal dövmesi de efsanedir. Zamanında yakın bir dostum da aynı dövmeden yaptırdı.

Hadise'nin sırtından başlayıp kuyruk sokumuna kadar inen, Tibet diline ait yazı, 'Zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan' anlamı taşıyor.

Popstar Tarkan’ın ensesindeki kırmızı kalp içinde 'love' yazan dövmesi. Bundan sonra çok sayıda hayranını gidip bu dövmeyi yaptırdı.

İleride ne olacağını bilmeden eşinin dövmesini yaptıran ünlüler de var. Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'ın dövmesini sağ arka omzuna yaptırması gibi. Yeni aşklar yelken açınca onu sildirdi tabi.

Bir ara güneş dövmeleri modaydı, o geçti Allahtan. Zuhal Olcay, Burcu Güneş, Kenan Doğulu ve Berna Laçin’in dövmeleri güneş şeklindeydi.

Dövme modasına en son katılan ünlümüz ise koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Berk Oktay. İlişki Durumu Karışık'tan tanıdığımız Oktay, Beşiktaş’ın kartalını sağ omzuna yaptırdı.

Dövme önemli bir konu. Hem steril açıdan hem de anlamı açısından. O yüzden dövme yaptırmadan önce dikkatle düşünülmeli, moda diye veya bir hevesle yaptırılmamalı. Aksi takdirde bir de sildirmekle uğraşırsınız. Son olarak, dövme yaptıracağınız kişinin eserlerine de önceden bi bakın. Sonra bunun gibi olmasın.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERberk oktay  beşiktaş  dövme